Vedete

Fuego a marturisit: Care este singurul lucru pe care nu l-ar face niciodata! Azi artistul implineste 41 de ani!

Paul Surugiu- Fuego este sărbătoritul zilei de astăzi. Nu e mare fan al acestei zile şi merge pe premisa că oamenii ar trebui să se celebreze în fiecare zi, tratând orice moment ca şi cum ar fi ultimul. Artistul este unul dintre cei mai iubiţi interpreţi din România şi afirma recent că pentru el, viaţa întreagă este scena, neputând vreodată renunţa la tot ce presupune aceasta – emoţii, stres, bucurii, succes, fiind o adrenalina necesară pentru el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Mihai Dragan


Fuego a marturisit: Care este singurul lucru pe care nu l-ar face niciodata! Azi artistul implineste 41 de ani!
În copilărie, Paul Surugiu credea că în ziua de 23 august, Ziua Naţională pe atunci, toate defilările îî erau destinate, marea de oameni venită să celebreze eliberarea de jugul fascist, fiind acolo pentru ziua lui. Între timp şi-a dat seama care-i adevărul şi, mai în glumă, mai în serios, a încercat să transforme ziua sa într-un eveniment naţional.

Anul acesta se pare că a fost unul de bun augur pentru interpretul şi pictorul ce face 41 de ani. A lansat un album de colecţie, primul musical audio original din România, alături de Jolt Kerestely, a făcut numeroase expoziţii de pictură, un turneu naţional de 20 de oraşe, un super concert la Teatrul Naţional din Bucureşti, având totodată o mulţime de proiecte ulterioare.
"Sunt 41! Atâţia au trecut de când am apărut! Nu ştiu dacă-s mulţi sau puţini, dar simt că n-am făcut nici jumătate din tot ce mi-am propus să realizez în viaţa asta! Am păr alb, mai simt şi pe la sănătate ceva probleme, în schimb sunt un veşnic adolescent, care se bucură de toate minunile vieţii şi care nu s-ar da deoparte de la nimic. Ce n-aş face în schimb niciodată, ar fi să renunţ la muzica! E un fel de drog care mă ţine în priză şi atunci când nu mai pot! Pictura mă relaxează, iar muzica îmi dă un fel de nebunie frumoasă de care am mare nevoie! Sunt pe drumuri toată ziua, nu mai ştiu cu exactitate care-i casa mea, străbătând ţara în lung şi-n lat, dar sunt onorat că pot ajunge la oameni! Despre dorinţe nu vorbesc prea mult. Le ţin pentru mine şi încerc, treptat, să le realizez. Asta pentru că în noi stă puterea de a schimba viaţa noastră, cu bune şi cu rele", a declarat Paul Surugiu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune