Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV! "Miliardarul" Adamescu, grav bolnav! Afaceristul a fost purtat pe brate de bodyguarzi! A avut nevoie de ajutor de la masina pana la intrarea intr-un restaurant

Eliberat sub control judiciar, Dan Adamescu (67 de ani) pare sa aiba reale probleme de sanatate.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 10 ian 2016

Anul trecut, omul de afaceri a fost arestat dupa ce a fost acuzat ca ar fi dat mita unor judecatori pentru solutionarea in favoarea sa a unor dosare de insolventa.

De altfel, instanta il condamnase in prima instanta la 4 ani si 4 luni de inchisoare, dar avocatii au facut recurs incercand sa epuizeze toate caile de atac pentru a-l scoate basma curata pe Adamescu.

La unele din infatisari, Adamescu a aparut in scaun cu rotile, sprijinit de bodyguarzi si apropiati. Presa a speculat la vremea respectiva faptul ca miliardarul vrea doar sa ia mina unui om lovit de soarta, care incearca sa impresioneze asistenta.

Interesant este ca si apararea lui s-a bazat tot pe incercarea de a demonstra in fata justitiei ca inculpatul Dan Grigore Adamescu este grav bolnav, suferind de o forma grava de artroza, care trebuie tratata in strainatate.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins ieri pe Adamescu, in timp ce se pregatea sa manance la restaurant. Afaceristul era intr-o stare deplorabila, fiind efectiv carat de garzile sale de corp pentru a reusi sa parcurga un drum de 20 de metri, de la masina la intrarea in local.

Dupa ce a reusit sa se aseze cu greu pe un scaun din restaurant, Adamescu s-a mai linistit. semn ca are probleme reale de deplasare, iar prezenta scaunului cu rotile este absolut necesara atunci cand i se declanseaza crizele de artroza.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X