Biz

EXCLUSIV | Sore a fost cosmarul cameramanilor! Din cauza bubelor de pe fata le dadea “teroare" cand era prezentatoare tv! Vezi cum nu aveau voie, bietii oameni, sa o filmeze

Sore a fost prezentatoarea unei emisiuni de la Pro Tv, timp de cateva luni. Ea a moderat show-ul alaturi de Vica Blochina, Nadine si Cove pana la finele lui 2015 cand s-au schimbat prezentatorii.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 ian 2016

Sore a fost extrem de implicata in proiect, insa odata ce a aflat ca e insarcinata, cariera a trecut pe plan secund. Pana sa afle ca e gravida insa, cantareata era entuziasmata ca face parte din proiectul respectiv, isi petrecea multe ore in redactie, se gandea la eventuale subiecte pe care le sa abordeze si ii pasa, mai mult ca niciodata, de imaginea sa. Artista are probleme cu acneea de cativa ani si nu reuseste sa le dea de cap bubelor sub nicio forma, iar acest lucru o deranjeaza mai ales atunci cand foloseste mult fond de ten si pudra si tot nu reuseste sa le acopere.

Cunoscandu-si problema, Sore, i-a pus in tema si pe cameramanii cu care lucra, astfel ca fiecare stia exact cum are voie si din ce unghi sa o filmeze ca sa dea bine pe micul ecran, dupa cum sustin surse din anturajul ei.

“Sore se uita in oglinda, vedea pe ce parte are bube mai multe si le spunea cameramanilor sa o filmeze doar din partea cealalta. Apoi, cand le trata pe cele de pe obrazul drept si apareau pe cel stang, le spunea sa o filmeze din alt unghi. Dupa ce a ramas insarcinata, a inceput sa i se mai curete tenul, dar tot nu a scapat complet de cosuri”, sustin surse din trustul Media Pro.

Sore va avea o fetita.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X