Vedete

Sotia lui Mircea Diaconu, probleme URIASE de sanatate! Diana Lupescu nu-si mai poate folosi un picior! Actrita va primi o proteza care ii va inlocui articulatiile genunchiului! EXCLUSIV

Probleme mari de sanatate pentru Diana Lupescu, sotia actorului Mircea Diaconu. Indragita actrita va fi supusa unei interventii chirurgicale la genunchi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Actrita Diana Lupescu are probleme de sanatateicon photo
Actrita Diana Lupescu are probleme de sanatate
Actrita Diana Lupescu (63 de ani) va fi operata peste doar cateva saptamani din cauza unor probleme grave pe care le are la genunchi. Sotia europarlamentarului Mircea Diaconu va primi o „proteza anatomica de genunchi cu rotatie externa inclusa in condilul femural”. Mai precis, Dianei Lupescu ii va fi implantata proteza in articulatia genuchiului, operatia urmand sa fie efectuata de catre Prof. Horia Orban, seful Clinicii de Ortopedie si Traumatologie de la Spitalul Elias din Bucuresti. Proteza a fost realizata pe comanda la o firma de specialitate si a costat aproape 10.000 lei. (Citeste si: Cat de frumoasa era sotia lui MIrcea Diaconu in tinerete"

Asa va arata genunchiul Dianei dupa operatie
Asa va arata genunchiul Dianei dupa operatie
Proteza anatomica reprezinta o solutie medicala relativ noua in Romania si are avantajul de a avea o durata de viata mai indelungata decat proteza clasica. Producatorii garanteaza o durata de viata a protezei de minim 20-25 de ani, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tine toata viata, fara a mai fi nevoie de alte interventii.(Citeste si: Cati bani castiga Diana Lupescu azi?)


In cazul Dianei Lupescu, medicii au ales aceasta varianta pentru ca actrita ajunsese sa aiba dureri ingrozitoare in zona genunchiului si dificultati mari in a folosi piciorul. Prin implantarea protezei, urmeaza sa-i fie inlocuita partial articulatia genunchiului cu un set de piese artificiale realizate din componente proteice, realizate in asa fel incat sa se muleze perfect pe forma femurului. Operatia va dura aproximativ o ora, iar in timpul acesteia vor fi indepartate portiuni din os, impreuna cu cartilajul deterioirat.


Diana Lupescu este sotia lui MIrcea Diaconu
Diana Lupescu este sotia lui MIrcea Diaconu
Dupa operatie, sotia lui Mircea Diaconu va trebui sa ramana in spital aproximativ 10 zile, dupa care va urma un program de recuperare medicala.

 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune