Biz

EXCLUSIV! Cristina Spatar s-a decis: isi schimba silicoanele peste cateva zile! Va plati 3.500 de euro pentru ele! Informatii exclusive despre interventia artistei! Afla ce vedeta va mai fi cu ea in sala de operatii

Cristina Spatar a hotarat sa faca o schimbare in privinta aspectului sau fizic! Cantareata isi va face un lifting mamar, care sa ii arate un bust de milioane!
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 18 Martie 2016 00:01

Aflata in plin scandal cu sotul, Cristina Spatar a decis ca este momentul sa se gandeasca in principal la ea, ca femeie. Din acest motiv, Regina R&B va intra pe mana medicului estetician si isi va modela un bust de milioane.

Surse din preajma artistei sustin ca ea s-a dus joi seara la clinica privata a lui Vitalie Stan, pentru o ultima consultatie.

Vitalie Stan o va opera“Cristina va face o interventie chirurgicala la sani, la finele saptamanii viitoare, dar pana atunci, va efectua o serie de analize, in plus, va hotara ce cantitate de silicon isi va pune in sani. Din ultimele informatii, ea isi va inlocui vechile implanturi, facute in urma cu 12 ani in Germania, cu unele de aceeasi cantitate, 300 de mililitri fiecare, insa va umbla si la ridicarea pieptului, intrucat, numai asa sanii vor arata perfect”, au dezvaluit persoane din preajma vedetei, care mai spun si ca operatia este una scumpa, in jur de 3.500 de euro.

Surprinzator, in aceeasi zi cu Spatar va fi operata si o alta prezenta de pe micile ecrane. “Rocsana Marcu isi va face si ea o interventie estetica la Vitalie Stan. Este vorba despre o lipoaspiratie in zona coapselor, pentru a avea si ea  o talie de viespe, al carei cost se ridica la 2000 de euro”, au spus prietenele blondinei pentru WOWbiz.ro.

print
Ai datorii la FISC? Statul le anuleaza - Inca o super veste pentru romani. Nu mai trebuie sa mai platesti nimic nici la ANAF
Ai datorii la FISC? Statul le anuleaza - Inca o super veste pentru romani. Nu mai trebuie sa mai platesti nimic nici la ANAF
X