Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Elena Basescu umbla doar mulata, de cand s-a facut bucata! Fiica cea mica a fostului presedinte arata senzational, are fund de brazilianca si nu si-l ascunde nici pe ger! Cand o vezi pe strada, nici nu crezi ca a facut doi copii!

Elena Basescu a slabit mult si arata de exceptie!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 28 ian 2016

Frumoasa bruneta "baga sala" la greu. Si se vede, pentru ca dincolo de silueta de invidiat pe care a dobandit-o dupa ultima sarcina, Elena, de la atata tras de fiare, a capatat si un fund de brazilianca de care e mandra foc. Mezina lui Basescu nu-si mai ascunde posteriorul si il lasa la vedere indiferent de asprimea gerului de afara! Asa a fost surprinsa si serile trecute, cand a coborat din bolidul de lux pe care il conduce, imbracata in colanti si cu o geaca groasa de iarna! Si cum era mulata de la brau in jos, nu am putut sa nu ii observam posteriorul ferm, care arata mai bine chiar decat in perioada in care cocheta cu modellingul.

Mama-model, cu doi copii acasa, Elena a facut ctaeva cumparaturi, apoi s-a oprit la o farmacie de unde a cumparat scutece de unica folosinta pentru bebelus.

Nu-i prea vorbareata de fel, asa ca nu a vrut sa ne dezvaluie secretul siluetei senzationale pe care a dobandit-o, insa ne-a facut, prietenoasa, cu mana la plecare.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
X