7 activități ale vedetelor din lumea cinematografiei

Autor: Amalia Florea

Te-ai întrebat vreodată ce se petrece în viețile celebrităților din spatele reflectoarelor și poveștilor pe marile ecrane? Ascund oare acești actori strălucitori și actrițe impresionante pasiuni neașteptate? Haide să pătrundem în universul lor, explorând 7 activități surprinzătoare la care se dedau în timpul liber.

Brad Pitt este cunoscut nu doar pentru prestanța sa cinematografică, ci și pentru interesul său în artă. A investit în opere valoroase, galeria sa privată fiind populată cu lucrări semnate de nume sonore precum Banksy. Iubirea sa pentru artă nu se limitează doar la colecționare, ci și la crearea proprie. În timpul liber, Pitt a fost văzut participând la diverse ateliere de sculptură.

Drew Barrymore și Francis Ford Coppola activează într-un domeniu inedit, care îmbină pasiunea cu partea de business. Este vorba despre viticultură. Drew Barrymore se mândrește cu o linie de vinuri albe organice, atrăgând atenția prin dedicarea sa pentru produsele naturale și de calitate. Cu toate acestea, procesul a necesitat ceva timp: Barrymore a mărturisit că a fost nevoie de multă cercetare și degustare pentru a produce vinul perfect. În același timp, Coppola a creat un adevărat imperiu în jurul vinurilor sale, fiind apreciat de critici de specialitate. Fiecare sticlă produsă de aceștia transmite o poveste, o pasiune vie pentru vinurile de calitate, dar și o moștenire unică și irepetabilă.

Leonardo DiCaprio și Johnny Depp sunt artiști nu doar în fața camerei, ci și în spatele ei. Cei doi actori talentați reușesc să își transforme pasiunile în opere de artă, oferindu-ne o nouă perspectivă asupra personalităților lor. DiCaprio are o pasiune pentru fotografie, iar imagini surprinse de el au apărut în diverse expoziții. Depp, pe de altă parte, este un pictor talentat, ale cărui opere sunt apreciate pentru expresivitatea și culoarea lor vibrantă. Acesta a pictat portrete impresionante ale colegilor săi, cum ar fi Marlon Brando și Patti Smith.

Pokerul, un joc plin de strategie și îndemânare, a capturat interesul multor celebrități. Ben Affleck și Tobey Maguire sunt cunoscuți în cercurile de poker pentru abilitățile lor remarcabile. În economia succesului acestui joc, ierarhia mâinilor de poker este esențială: aceasta începe cu o pereche și se termină cu chinta roială, un rang care aduce câștiguri considerabile. Pe această bază se construiesc fel și fel de strategii, iar cele mai complexe trebuie să ia în calcul și comportamentul adversarilor. Faptul că fiecare mână de poker este unică și oarecum imprevizibilă, este un lucru care îi atrage pe actorii noștri, care sunt fascinați de factorul de spontaneitate care se ascunde în spatele acestui sport al minții. 

Iubitorii de călătorii precum Julia Roberts și Matt Damon preferă să își petreacă timpul liber descoperind lumea. Roberts este cunoscută pentru vizitele sale în locuri îndepărtate, iar poveștile ei de călătorie sunt fascinante. Damon, de asemenea, a explorat multe locuri neumblate ale lumii. Roberts este un mare fan al Indiei, țară pe care a vizitat-o de mai multe ori, în timp ce Damon s-a aventurat până în deșertul Sahara. De fiecare dată când au ocazia, aceștia actori se îndreaptă spre noi destinații, în căutarea următoarei lor aventuri.

Când vine vorba de filantropie, vedete precum Oprah Winfrey și George Clooney sunt adesea în fruntea listei. Winfrey a donat milioane de dolari pentru educație și drepturile femeilor, în timp ce Clooney a fost un susținător constant al refugiaților și al drepturilor umane. De exemplu, Oprah a contribuit cu peste 400 de milioane de dolari la educație în 2012, iar Clooney a ajutat la strângerea a peste 61 de milioane de dolari pentru victimele cutremurului din Haiti. Aceste acte de filantropie demonstrează cât de profund aceste vedete înțeleg responsabilitatea lor față de societate.

Deși suntem obișnuiți să îi vedem în roluri de pe marele ecran, multe celebrități, cum ar fi Ethan Hawke și Molly Ringwald, își găsesc refugiul în scris. Ringwald, de exemplu, a publicat „When It Happens to You”, un roman în povestiri, în timp ce Hawke a scris mai multe romane, inclusiv „The Hottest State” și „Ash Wednesday”. Așadar, nu doar camerele de filmat își găsesc loc în viețile acestor vedete, ci și penița, hârtia și imaginația lor nemărginită. Scrisul le permite să își exprime sentimentele și ideile într-un mod profund personal, un refugiu creativ de la tumultul vieții lor publice.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum să alegeți colțarul perfect pentru cele mai plăcute clipe de relaxare?

Trei cărți pentru copii care să-i ajute în procesul de adaptare la grădiniță

Imagini din dronă de la locul exploziei din Vrancea. Localnic: „Ne-au spus să fim pregătiți să plecăm”

„Nu faceți decât să mă ambiționați mai tare!” Bogdan Mocanu răspunde comentariilor negative, după ce a lansat noua piesă

UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal

„Nu doresc nimănui să simtă ceea ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni.” Ce s-a întâmplat cu mama lui Sebi, tânărul care a pierit în...

"Atât de magic!" Val de reacții după ce Ana-Maria Geoană a publicat imagini în premieră de la nunta cu Garret Cayton de la Veneția

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies