7 hoţi care au ajuns la puşcărie pentru o mare doză de prostie

Unele cazuri sunt atât de pline de ridicol, încât par inventate. Iată şapte exemple de hoţi care au fost prinşi din cauza ghinionului şi a prostiei lor fără margini.

Autor: M. B.

1. Hoţi jefuiţi de două ori

 

Când e să te lovească ghinionul, nu prea ai scăpare. Acest fapt i s-a demonstrat cu vârf şi îndesat unui hoţ din Brazilia. Pe nume Mauricio Fierro, bărbatul şi-a parcat maşina în faţa farmaciei pe care voia s-o jefuiască. A lăsat motorul pornit, pentru a putea fugi cât mai repede cu banii.
În timp ce se afla în farmacie, un alt hoţ a fugit la maşină şi i-a furat-o. Ieşind din farmacie cu geanta plină, Fierro a descoperit cu stupoare că nu mai are maşină.
 
Şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, în timp ce-şi căuta maşina, geanta cu bani i-a fost smulsă din mână de un alt hoţ. Furios, Fierro s-a dus direct la poliţie, pentru a raporta jaful. Ghinionul a lovit şi a treia oară: în aceeaşi secţie de poliţie se afla şi farmacistul, care dădea declaraţii. Hoţul a fost arestat pe loc. Culmea, într-un interviu acordat presei locale, Fierro s-a plâns de faptul că oraşul este nesigur şi că nu s-a putut bucura de maşina care-l costase „mult sânge, multă sudoare şi multe lacrimi”. Întrebat de reporteri dacă maşina fusese cumpărată, Fierro a recunoscut că, de fapt, o furase cu o zi înainte.
 
 

2. Cel mai incompetent angajat

În 2014, un american angajat la un magazin de electronice din Florida, s-a decis să nu mai aştepte mărirea de salariu, ci să se servească din încasările firmei. Echipat cu o cagulă, Andre T. Puskas a intrat în magazin la ora 9:30 dimineaţa. Puskas era înarmat cu un spray paralizant şi un pistol cu electroşocuri.
Le-a ordonat angajaţilor să se culce la pământ şi a început să ia bani din casele de marcat.
 
În timpul jafului, o colegă de-a lui a încercat să se mişte, dar Puskas i-a aplicat o doză de spray paralizant. Femeia a luat-o la fugă, iar bărbatul a încercat s-o curenteze, pentru a o opri. Din ce avea să afle imediat, mânuirea unei arme cu electroşocuri nu e atât de uşoară cât pare.
Puskas şi-a electrocutat propria mână, iar de durere a luat-o la fugă. A aruncat masca într-un tomberon, crezând că a scăpat. Culmea îndrăznelii: bărbatul s-a întors la magazin la ora 16:00, pentru a intra în tură. Colegii şi-au dat seama că Puskas era misteriosul jefuitor şi au chemat poliţia. După ce a fost prins, bărbatul a recunoscut totul.
 
 
 

3. Hoţi care s-au refugiat în sediul poliţiei

Incidentul s-a petrecut în oraşul Shenzen, din China. Infractorul, un bărbat pe nume Chang, ajunsese recent în oraş şi nu era familiarizat cu cartierul. Asta nu l-a împiedicat să fure telefonul unei femei care trecea prin zonă. După ce i-a smuls telefonul din mână, bărbatul a luat-o la fugă.
 
Victima furtului nu s-a dat bătută şi a început să-l urmărească pe Chang. Pentru a-şi pierde urma, hoţul a intrat într-o clădire. A început să strige după ajutor, dar în curând şi-a dat seama că a făcut o gafă. Din păcate pentru el, clădirea respectivă era chiar secţia de poliţie. Poliţiştii l-au arestat imediat.
 
Citeşte continuarea pe incredibilia.ro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Şocant! Un tânăr de 17 ani din Braşov s-a sinucis. Poliţia a deschis o anchetă

Nataşa Raab, alături de Florin Busuioc, internaţi în spital. Declaraţii incredibile de pe patul suferinţei: ”În fiecare seară murim câte un pic”

Actorul Eugen Cristea, operat de urgenţă. Primele declaraţii după intervenţie

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Lovitură cruntă pentru ProTV! S-a aflat adevărul. O mare vedetă nu s-a mai abţinut

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies