Stiri

7 hoţi care au ajuns la puşcărie pentru o mare doză de prostie

Unele cazuri sunt atât de pline de ridicol, încât par inventate. Iată şapte exemple de hoţi care au fost prinşi din cauza ghinionului şi a prostiei lor fără margini.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


7 hoţi care au ajuns la puşcărie pentru o mare doză de prostieicon photo

1. Hoţi jefuiţi de două ori

 

Când e să te lovească ghinionul, nu prea ai scăpare. Acest fapt i s-a demonstrat cu vârf şi îndesat unui hoţ din Brazilia. Pe nume Mauricio Fierro, bărbatul şi-a parcat maşina în faţa farmaciei pe care voia s-o jefuiască. A lăsat motorul pornit, pentru a putea fugi cât mai repede cu banii. În timp ce se afla în farmacie, un alt hoţ a fugit la maşină şi i-a furat-o. Ieşind din farmacie cu geanta plină, Fierro a descoperit cu stupoare că nu mai are maşină.
 
Şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, în timp ce-şi căuta maşina, geanta cu bani i-a fost smulsă din mână de un alt hoţ. Furios, Fierro s-a dus direct la poliţie, pentru a raporta jaful. Ghinionul a lovit şi a treia oară: în aceeaşi secţie de poliţie se afla şi farmacistul, care dădea declaraţii. Hoţul a fost arestat pe loc. Culmea, într-un interviu acordat presei locale, Fierro s-a plâns de faptul că oraşul este nesigur şi că nu s-a putut bucura de maşina care-l costase „mult sânge, multă sudoare şi multe lacrimi”. Întrebat de reporteri dacă maşina fusese cumpărată, Fierro a recunoscut că, de fapt, o furase cu o zi înainte.
 
7 hoţi care au ajuns la puşcărie pentru o mare doză de prostie
 

2. Cel mai incompetent angajat

În 2014, un american angajat la un magazin de electronice din Florida, s-a decis să nu mai aştepte mărirea de salariu, ci să se servească din încasările firmei. Echipat cu o cagulă, Andre T. Puskas a intrat în magazin la ora 9:30 dimineaţa. Puskas era înarmat cu un spray paralizant şi un pistol cu electroşocuri. Le-a ordonat angajaţilor să se culce la pământ şi a început să ia bani din casele de marcat.
 
În timpul jafului, o colegă de-a lui a încercat să se mişte, dar Puskas i-a aplicat o doză de spray paralizant. Femeia a luat-o la fugă, iar bărbatul a încercat s-o curenteze, pentru a o opri. Din ce avea să afle imediat, mânuirea unei arme cu electroşocuri nu e atât de uşoară cât pare. Puskas şi-a electrocutat propria mână, iar de durere a luat-o la fugă. A aruncat masca într-un tomberon, crezând că a scăpat. Culmea îndrăznelii: bărbatul s-a întors la magazin la ora 16:00, pentru a intra în tură. Colegii şi-au dat seama că Puskas era misteriosul jefuitor şi au chemat poliţia. După ce a fost prins, bărbatul a recunoscut totul.
 
 
7 hoţi care au ajuns la puşcărie pentru o mare doză de prostie
 

3. Hoţi care s-au refugiat în sediul poliţiei

Incidentul s-a petrecut în oraşul Shenzen, din China. Infractorul, un bărbat pe nume Chang, ajunsese recent în oraş şi nu era familiarizat cu cartierul. Asta nu l-a împiedicat să fure telefonul unei femei care trecea prin zonă. După ce i-a smuls telefonul din mână, bărbatul a luat-o la fugă.
 
Victima furtului nu s-a dat bătută şi a început să-l urmărească pe Chang. Pentru a-şi pierde urma, hoţul a intrat într-o clădire. A început să strige după ajutor, dar în curând şi-a dat seama că a făcut o gafă. Din păcate pentru el, clădirea respectivă era chiar secţia de poliţie. Poliţiştii l-au arestat imediat.
 
Citeşte continuarea pe incredibilia.ro.

 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune