A adoptat bebeluși gemeni, dar i-a dat înapoi în aceeași zi! Ce a făcut-o pe femeie să se răzgândească brusc! Mulți oameni au pus-o la zid

O familie din Marea Britanie a adoptat bebeluși gemeni, după ce au încercat ani la rând să facă un copil. În aceeași zi, însă, mama adoptivă a decis să-i ducă înapoi

Autor: M.B.

In articol:

Ali Sanders, o bibliotecară din Marea Britanie, s-a căsătorit cu soțul ei în anul 2012. În ciuda încercărilor repetate, femeia nu a rămas însărcinată, așa că au decis să adopte copii.

Ali Saaders și Michael au primit aprobarea și la sfârșitul anului 2014 ei au devenit părinții adoptiv ai unei perechi de gemeni de doar 8 luni.

Femeia își amintește în detaliu cum și-a dus copiii acasă și cât de încântată a fost întreaga familie să-i cunoască pe bebeluși. „Michael era în al nouălea cer. Când tatăl lui i-a luat pe bebeluși în brațe a spus „ Eu sunt bunicul!”. Toată lumea era fericită. Părinții mei erau și ei extaziați”, a povestit femeia, conform DailyMail.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Ali Sanders povestește că gemenii semănau cu Michael și că ea și soțul ei și-au petrecut câteva săptămâni vizitându-i la asistenții maternali, înainte de a-i lua acasă. Au pregătit cu grijă camera copiilor și au așteptat cu nerăbdare momentul în care aveau să-i ia pentru totdeauna.

Ali a recunoscut, însă, că nu era atât de fericită pe cât ar fi rtebuit și că simțea că ceva era în neregulă.

„Când eram în vizită la familia maternală mă rugam ca gemenii să nu se trezească pentru că trebuia să mă prefac din nou că sunt mama lor”, a mărturisit ea, conform sursei mai sus citate.

Citeste si: Șocant! O femeie a adormit în avion! Când a deschis ochii a crezut că visează! Era întuneric beznă și toată lumea plecase

De ce au dus bebelușii adoptați înapoi

Văzând-o pe soția lui că nu se simte deloc confortabilîn preajma bebelușilor și că starea ei de anxietate se intensifica, în ziua în care i-au adus pe gemeni acasă, Ali a mers la medic. La control ea a aflat că era însărcinată, deși ani de zile i se spusese că ea și soțul ei nu vor putea avea niciodată copii.

„Bebelușii au fost duși înapoi la familia maternală în aceeași după-amiază. Am plâns foarte mult, ceva în mine s-a rupt atunci când i-am ținut în brațe pentru ultima oară. Nu cred că sentimentul de vinvoăție mă va părăsi vreodată. Am abandonat niște bebeluși care fuseseră deja abandonați”, a povestit femeia.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Dumitrescu şi-a scos burtica la plajă! Cum arată graviduţa acum

Scrisoarea zguduitoare scrisă de Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, înainte de a fi luată cu mascații: „Nu vreau să plec în America”

Legătura incredibilă dintre procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina și judecătoarea care a decis adopția micuței

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Decizie șoc! A fost condamnat la închisoare. Acuzațiile sunt delicate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies