Șocant! O femeie a adormit în avion! Când a deschis ochii a crezut că visează! Era întuneric beznă și toată lumea plecase

O femeie din Canada a adormit în avion. S-a trezit singură, în întuneric și și-a dat seama că toată lumea plecase și era încuiată acolo.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

O femeie din Canada a avut parte de clipe de coșmar. Ceea ce trebuia să fie un simplu zbor de 90 de minute din Quebec în Toronto s-a transformat într-una din cele mai neplăcute și înfricoșătoare experinețe pe care ea le-a trăit vreodată.

Adams a adormit în timpul zborului, pe data de 9 iunie, iar când s-a trezit și-a dat seama că avionul aterizase deja și că era parcat, iar ea rămăsese singură. Femeia a spus că situația a fost una îngrozitoare pentru ea și că a și suferit un atac de panică atunci când și-a dat seama că nu mai avea baterie la telfon și nici nu știa pentru cât timp avea să fie încuiată în avion.

Într-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook, Adams a povestit ce i s-a întâmplat.

Citeste si: Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Scrisoarea zguduitoare scrisă de Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, înainte de a fi luată cu mascații: „Nu vreau să plec în America”

Declarația femeii care a adormit în avion

„Am adormit în timpul zborului. M-am trezit în jur de miezul nopții, într-un frig cumplit și legată de scaun cu centura, în beznă totală. Credeam că am un coșmar pentru că nu înțelegeam cum se poate întâmpla așa ceva! I-am trimis prietenei mele un mesaj în care îi spuneam că m-am trezit și sunt singură în avion. Ea credea că am avut un vis urât, am încercat să o sun, dar mi s-a închis telefonul pentru că rămăsesem fără baterie. Am încercat să-mi bag telefonul la încărcat, dar curentul electric era oprit în tot avionul.

Am fost atât de încântată când am găsit o lanternă! Am început să fac semne cu ea prin geam, sperând că cineva avea să mă vadă. Până la urmă, am reușit să deschis ușa aeronavei urmând instrucțiunile pe care le-am citit cu ajutorul lanternei”, a povestit Adams pe Facebook.

După ce a reușit să deschidă ușa, femeia a stat în ușa avionului și a făcut semne dipserată, așteptând să o vadă cineva. La un moment dat, un angajat de la aeroport a văzut-o și a ajutat-o să coboare cu ajutorul unei scări.

Cei de la compania aeriană și-au cerut scuze, însă femeia are coșmaruri din cauza a ceea ce s-a întâmplat și nu reușește să adoarmă noaptea. În plus, conducerea a deschis o anchetă pentru a afla cum de s-a putut îmtâmpla așa ceva.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Legătura incredibilă dintre procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina și judecătoarea care a decis adopția micuței

Schimb de replici între Cristina Ich și Bianca Pop, după ce ispita a spus că nu iese din casă fără 1.000 de euro în portofel: „Prostia nu are limite!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies