A agonizat 69 de ore până a ajuns la spital, cu dureri cumplite! Ce i-a spus o asistentă, imediat ce a văzut-o

O tânără s-a chinuit zeci de ore până când a ajuns la spital. Ce i s-a spus după ce a cerut ajutorul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

O tânără în vârstă de 18 ani a trecut prin dureri de închipuit până să își dea seama ce se întâmplă, de fapt, cu ea.

Beth Martin din Blackpool, Marea Britanie, a început să se simtă extrem de rău, fără să știe ce are.

Pentru că se pregătea pentru a intra în Forțele Navale ale Marii Britanii, Beth avea niște antrenamente intense, iar oboseala și stările de leșin au fost puse pe seama antrenamentului.

Citeste si: Impresarul lui Nicolae Guță, prima declarație după valul de reacții la maneaua pro PSD: "E un artist care cântă pentru toată lumea"

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală! Ar putea fi deconectat de la aparate

Citeste si: Galerie foto. Ana Maria, noua concurentă de la Puterea dragostei, dezbrăcată de secrete! Cum arată fosta lui Andy în costum de baie

La un moment dat, adolescenta a făcut și un test de sarcină, însă a ieșit negativ, așa că nu s-a îngrijorat prea tare. Numai că, într-o zi, au apucat-o niște dureri îngrozitoare, care au durat nu mai puțin de 76 de ore. La capătul acestui chin, Beth a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase.


Chiar și în timpul travaliului, Beth a crezut că are asemenea dureri din cauza sindromului de colon iritabil de care suferea.
Cunoscută drept sarcină criptică, bebelușul a crescut în spatele coastelor lui Beth, astfel că tânăra nu a avut deloc o burtică specifică gravidelor. În plus, ea susține că a avut aceeași măsură la haine ca înainte de a rămâne însărcinată.

Ce i-a spus o asistentă, la scurt timp după ce a cerut ajutorul

„Cineva la muncă mi-a spus că arăt ca o femeie însărcinată și îmi amintesc că mi-am spus să este o necioplită”, își aduce aminte Beth, la scurt timp după ce a născut-o pe Maizie.

La spital, ea a aflat că era în travaliu de 69 de ore, iar o asistentă i-a spus că este însprcinată și că va deveni mamă în curând.

După trei luni de concediu de maternitate, Beth și-a terminat cursurile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate