Paparazzi

A dispărut din showbiz timp de trei ani după ce a fost implicata într-un megadosar de prostituţie, dar a reapărut! Cu cine se iubeşte cântăreaţa Rolla Sparks VIDEO EXCLUSIV

Cântăreaţa Rolla Sparks a dispărut, o perioadă, din prim planul scenei mondene româneşti. Motivul? Numele ei a fost vehiculat în cel mai mare scandal de prostituţie din România, iar artista a preferat să păstreze tăcerea cu privire la acest subiect.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Devenită celebră în scurt timp pentru frumuseţea ei, Rolla Sparks a simţit că cerul i se prăbuşeşte în cap în momentul în care numele ei a apărut într-o serie de stenograme date publicităţii în timpul scandalului ”Prostituţie în showbiz”. De atunci, blondina a intrat în ”silenzio stampa” şi, ani la rândul, a preferat să stea departe de România.

Cu toate acestea, de curând, ea şi-a făcut apariţia la unul dintre cele mai tari eveimete mondene ale anului, Gala Elle. Schimbată destul de mult, machiată şi îmbrăcată cuminte, Rolla Sparks, pe numele ei adevărat Olga Manolache, a stat, de-a lungul întregii seri nedezlipită de bărbatul pe care îl iubeşte, spun sursele noastre, de mai bine de un an şi care a reuşit să îi accepte problemele pe care le-a avut în trecut.

 

Cei doi, vizibil îndrăgostiţi au petrecut câteva ore bune la Palatul Parlamentului, fără să atragă nicio secundă atenţia şi fără să socializeze cu cei din jur, dovedindu-şi reciproc că îşi sunt suficienţi unul altuia, căutându-şi, fără încetare, mâinile şi discutând, în şoaptă, cele ce se întâmplau în jurul lor.


De altfel, conturile ei de socializare arată că relaţia pe care o are cu tânărul alături de care şi-a făcut reapariţia în lumea bună a Capitalei este una cât se poate de serioasă, chiar dacă se desfăşoară mai mult prin locuri care mai de care mai exotice ale mapamondului, Rolla Sparks apărând, în majoritatea fotografiilor, extrem de bronzată şi purtând costume de baie minuscule şi care îi pun în valoare formele care au înnebunit, acum trei ani, mulţi milionari, ”interceptaţi” în dosarul ”Prostituţie în showbiz”.

Rolla Sparks, ”plasată” unui milionar celebru

Acum trei ani, o adevărată bombă exploda în lumea bună a Capitalei, nume grele din showbiz şi din lumea afacerilor fiind implicate într-o serie de interceptări telefonice. Iar prinbtre acestea se număra, pare-se, şi Olga, la vremea aceea o cântăreaţă la învceput de drum şi care era trimisă la Braşov, la reşedinţa uui milionar celebru, mare amator de frumuseţi cunoscute din showbiz-ul românesc. Culmea, la acea vreme, senzuala blondină avea o relaţie serioasă cu F-Charm, cântăreţ care a renunţat imediat la ea după ce a aflat cu ce se mai ”ocupa” artista.

Galerie foto  Urmatorul articol