A făcut Roxana sex interzis cu Iancu Sterp la Puterea dragostei? Avem declarații exclusive

Roxana a avut o relație cu Iancu Sterp la Puterea dragostei și mulți s-au gândit că ei au ajuns și în... dormitor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Roxana Buzoiu a format un cuplu frumos la Puterea dragostei cu Iancu Sterp! În ciuda faptului că între ei era o diferență de vârstă, dar și de personalitate, o bună bucată de vreme, ei s-au înțeles de minune.

De aceea, a fost o mare surpriză atunci când, exact în săptămâna finalei, cei doi au decis să se despartă. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Andra și Simona Halep, imagini într-un cadru de vis! Cum au fost surprinse cele două pe Arena Națională

Citeste si: Cei care au permis trebuie să citească asta! Ce schimbări se produc când reînnoiești sau obții permisul

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică: „Fiecare să-și vadă de drumul lui”

fara descriere

Roxana a făcut amor cu Iancu la Puterea dragostei? ”Ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe”

Pe de altă parte însă, sentimentele nu par a se fi evaporat peste noapte, drept dovadă că foștii amorezi s-au mai întâlnit la revenirea în țara. Mai mult, cei care i-au văzut împreună au fost curioși dacă ei ar fi trecut deja la fapte, încă din Turcia. Ei bine, reporterii WOWbiz.ro au și venit cu detalii! 

În premieră pentru WOWbiz.ro, discuțiile pe tema sexului în casă au fost dezbătute într-un live exclusiv. ”Roxana a făcut amor cu Iancu la Puterea dragostei?, aceasta a fost întrebarea cel mai des pusă de urmăritorii din mediul online, iar protagoniștii nu au evitat-o, din contră, au dat informații lămuritoare. "Noi nu am încălcat regulile, precum alți concurenți. Nu am făcut sex, au existat doar săruturi, nimic mai mult. E adevărat, ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe, dar nu am făcut nimic compromițător în dormitor", au declarat cei doi pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate