Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică: „Fiecare să-și vadă de drumul lui”

Ce spune Andreea Marin despre divorțul de Ștefan Bănică.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Marin și-a deschis sufletul, la șase ani de la divorțul de Ștefan Bănică. Vedeta a vorbit desppre acest moment greu din viața sa, pe care a încercat să îl depășească așa cum a putut și a știut mai bine.

În urma relației, Andreea și Ștefan au o fetiță în vârstă de 11 ani, de care amândoi sunt extrem de apropiați. De dragul ei, cei doi au făcut compromisuri și au învățat să comunice foarte bine.

Citeste si: Cutremurător! Ce spune bărbatul a cărui soție a primit un telefon și a făcut infarct apoi: „A ieșit afară, a stat pe bancă...”

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui Adrian Minune, după ce a mers recent la un eveniment!

Citeste si: Cumplit! Un erou de la Cernobîl s-a sinucis, după ce a văzut serialul

Într-un interviu, vedeta a dezvăluit cum a luptat pentru relația sa și când și-a dat seama că nu mai funcționeză lucrurile.

Cum se înțelege cu Ștefan Bănică după divorț

Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți.

Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților.

Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat” a spus Andreea la Interviurile VIVA!.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate