A iubit-o întotdeauna, dar cum se va schimba relația dintre Charles și Camila după ce a devenit rege. Astrologii spun care este cel mai important aspect ca lucrurile să meargă | EXCLUSIV

Regele Charles al III-lea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Camila, însă jurnaliștii WOWbiz.ro și-au dorit să afle cum se va schimba relația dintre cei doi, odată ce fiul Elisabetei a II-a a urcat pe tron.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Charles al III-a a avut o viață amoroasă controversată, însă în ciuda acesteia a ajuns, în cele din urmă, cu femeia care îi furase inima încă de la început.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au fost curioși să afle cum s-ar putea schimba relația celor doi, după ce fiul Elisabetei a II-a a urcat pe tron.

Charles al III-lea și regina consoartă s-au căsătorit târziu, după o serie de evenimente care au adus lacrimi și durere în viața britanicilor, dar și în viața lor. Lumea i-a judecat atunci când și-au unit destinele, după ce Lady Di a murit într-un cumplit accident de mașină.

Totuși, în ciuda criticilor, în ciuda persoanelor care s-au opus și în ciuda opiniei publice, iubirea dintre cei doi pare să fi fost extrem de puternică, aducându-i, într-un final, împreună pe Tronul Angliei.

Cum se va schimba relația dintre Charles și Camilia odată ce el a devenit rege

Astrologul Ana Ticea a analizat harta natală a Regelui Charles al III-lea și ne-a vorbit despre cum va fi domnia noului monarh, dar și cum ar putea evolua relațiile de iubire și familiei.

Charles își va dori să realizeze schimbări, dar va păstra și tradiția britanică, iar domnia lui va fi una cu siguranță marcantă.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a i-a influențat destinul Regelui Mihai I. Detalii impresionante din spatele unei povești de iubire care i-a legat pe vecie

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a i-a influențat destinul Regelui Mihai I. Detalii impresionante din spatele unei povești de iubire care i-a legat pe vecie

În ceea ce privește viața sentimentală, astrologul Ana Ticea ne-a explicat că mariajul celor doi va merge bine, atâta timp cât regelui i se va acorda libertatea de care are nevoie.

"Vor veni foarte multe schimbări! Deși va păstra anumite tradiții, vor și foarte multe schimbări. Având Casa 7 în Vărsător, aceasta fiind Casa Iubirii și a Căsătoriei, ea arată o relației de prietenie în primul rând, dar și independență și libertatea de acțiune.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

În momentul în care în acest cuplu se refuză libertatea celuilalt și independența, au probleme. În momentu în care dânsului i se va respecta libertatea de acțiunea și independența în căsătorie, este clar că va exista înțelegere – asta din punct vedere al hărții dânsului", a explicat Ana Ticea, după ce a analizat harta natală a Regelui Charles al III-lea, pentru WOWbiz.ro.

regele charles al III-lea

Regele Charles al III-lea

[Sursa foto: Profimedia]

Charles al III-lea și Camila s-au căsătorit în 2005

Charles al III-lea s-a căsătorit cu actuala soție abia în 2005, după o lungă perioadă în care nu și-au trăit iubirea așa cum și-ar fo dorit. Povestea lor de dragoste a fost una controversată, presărată cu picanterii, dar care a adus și multă durere în sufletele celor din jur.

Citeste si: Locuința de vară a Reginei Elisabeta a II-a poate fi închiriată! Cât trebuie să scoată turiștii din buzunar pentru o noapte de cazare

Citeste si: Locuința de vară a Reginei Elisabeta a II-a poate fi închiriată! Cât trebuie să scoată turiștii din buzunar pentru o noapte de cazare

Charles ar fi fost îndrăgostit de Camila încă de la început, însă fermecat de Lady Di și de faptul că ar fi fost regina perfectă într-o zi a decis să se căsătorescă cu ea. Totodată, membrii ai familiei regale s-au opus inițial legăturii dintre Charles și Camila, iar actuala soție a regelui s-a căsătorit inițial cu Andrew Henry Parker Bowles, de care a divorțat în 1995.

În timpul mariajului cu Andrew Parker Bowles, Camila ar fi avut o relație cu Prințul Charles, relație care a dus la divorțul ei și al monarhului, la acel moment însurat cu Diana. Alături de Andrew Parker Bowles, Camila are doi copii.

În acest triunghi amoros a fost implicată și Prințesa Anne, aceasta având o relație scurtă cu Andrew Parker Bowls, înainte ca el să se însoare cu Camila.

După ce amândoi au divorțat, iar Diana a murit în cumplitul accident de mașină din Paris, Charles și Camila s-au căsătorit în 2005. Cei doi nu au împreună copii, iar povestea de iubire a durat până în prezent, în ciuda criticilor care o compară zilnic pe actuala soție a regelui cu Lady Di.

regele charles si camila

Charles al III-lea și Camila Parker Bowls

[Sursa foto: Profimedia]

Căsătoria dintre Charles și Diana și povestea de iubire neîmplinită

În 1977, Prințul Charles o cunoștea pe Diana Spencer, la acel moment el fiind inițial atras de sora ei. Diferența de vârstă dintre ei era una mare, iar Charles a fost fermecat de frumusețea Dianei, astfel că în 1980 au început să iasă împreună. La doar câteva luni, prințul moștenitor a decis să o ceară de soție pe Lady Di.

Nunta a avut loc în data de 29 iulie 1981, iar evenimentul grandios a fost televizat și urmărit de oameni de peste tot din lume. Totuși, o serie de evenimente s-ar fi petrecut înainte de marea zi, iar într-un interviu acordat în trecut Diana a vorbit despre momentul în care a mers spre altar și a remarcat-o pe Camila printre invitați.

Cei doi au venit părinții lui William și ulterior ai lui Harry, însă mariajul nu avea să fie unul care să dureze. Certurile, discuțiile și relația extraconjugală cu Camila au fost prezentate inclusiv într-un celebru serial despre familia regală. În 1996, Charles și Diana divorțează după ani și ani de infidelitate, povestea cu Camila fiind recunoscută chiar de către actualul rege într-un interviu.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a i-a influențat destinul Regelui Mihai I. Detalii impresionante din spatele unei povești de iubire care i-a legat pe vecie

Cele mai apreciate filme despre Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Camilla Parker Bowles biografie: vârstă, unde s-a născut, viața personală. De ce a fost “cea mai detastată” persoană din Marea Britanie

Motivul real pentru care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de cinci ori. „Mă suna soțul meu și îmi zicea că vine poștașul cu citația de divorț”

DOLIU NAȚIONAL: A murit una dintre marile legende ale lumii! MILIOANE DE ROMÂNI au auzit de el

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Putin, la mâna lui Zelenski. Ucraina îl va strânge cu ușa

Camilla Parker Bowles biografie: vârstă, unde s-a născut, viața personală. De ce a fost “cea mai detastată” persoană din Marea Britanie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies