A mai murit o victimă a criminalului de la Săpoca! În total sunt șapte persoane decedate

Criminalul de la Săpoca a atacat pacienții cu care se afla în saloc. Astăzi s-a anunțat că a murit a șaptea victimă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ministerul Sănătății a anunțat vineri, 20 septembrie, că încă o persoană rănită de Nicolae Lungu, cunoscut drept „criminalul de la Săpoca”, a murit. Așadar, numărul deceselor se ridică la șapte.

Pcientul care a murit avea 74 de ani și era internat la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din Capitală. El suferise o intervenție chirurgicală complexă și a fost în stare gravă pe toată perioada tratamentului. Era intubat, instabil hemodinamic, ventilat mecanic, a declarat ministrul sănătății, Sorina Pintea.

În prezent, în București se mai află internat un singur pacient, la Spitalul Clinic de Urgență Floreaca, la Reanimarea Secției de Neurochirurgie. Din fericire, este stabil, conștient și cooperant.

Citeste si: Drama neștiută a lui Cornel Palade! Fiica lui a dispărut de acasă: „Am zis: Nevastă, dacă nu o găsim, sunăm la Poliție”

Citeste si: Anca Serea a spus adevărul după ce a fost întrebată de zeci de ori dacă este sectantă: „Am răspuns deja că sunt de religie...”

Citeste si: Scene halucinante surprinse la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal! Un polițist a făcut o gafă uriașă! L-au dat imediat afară de acolo

fara descriere

Unde este criminalul de la Săpoca, după atacul sângeros de la Spitalul de Psihiatrie

„Bărbatul de 38 de ani nu a părăsit spitalul de când a făcut crimele îngrozitoare. A fost transferat pe secția de supraveghere continuă. E sub observație strictă. E o secție specială a spitalului unde sunt internate persoanele care au un grad ridicat de risc.

Citeste si: Un preot atrage atenția. Greșeala pe care o fac bărbații în biserică și nici măcar nu-și dau seama: "Nu-i voie. Este mare păcat"

A fost anchetat, au venit procurorii și au discutat cu el. A comunicat destul de bine cu aceștia. În momentul atacului a avut o criză, nu cred că a fost conștient de ce a făcut pe moment. Era în delir în momentul atacului”, a declarat o sursă din interior pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate