Stiri

A mers la un interviu de angajare, iar la scurt timp a murit! E cutremurător ce s-a întâmplat!

Viaţa unei tinere în vârstă de 25 de ani a fost curmată brusc, în urma unui accident teribil, după ce se întorcea de la un interviu de angajare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


A mers la un interviu de angajare, iar la scurt timp a murit! E cutremurător ce s-a întâmplat!
 
Helena Thurm, o tânără de 25 de ani, a murit după ce a mers la un interviu de angajare. Ea a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de  Glen Wall, în vârstă de 35 de ani, care a negat acuzaţiile care i-au fost aduse, de condus neglijent şi omor din imprudenţă, conform Metro.
 
În ciuda faptului că a condus imprudent, bărbatul nu şi-a recunoscut vina şi susţine că tânăra se face vinovată. 
Conform sursei citate, se pare că maşina aflată în faţă lui Wall a încetinit atunci când s-a schimbat culoarea semaforului, din verde în galben, însă şoferul vinovat ar fi “văzut o oportunitate”. A depăşit autoturismul din faţa sa, moment în care a lovit-o pe Thurm, care aştepta să traverseze stradă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune