A murit Ilie Gheorghe. Trupul neînsuflețit, abandonat și de familie

Un caz social i-a pus în alertă pe o parte din bucureștenii care locuiesc în sectorul 5.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Un caz social i-a pus în alertă pe o parte din bucureștenii care locuiesc în sectorul 5. Ilie Gheorghe locuiște de ani de zile în zona Sebastian din Capitală, iar multă lume îl cunoștea după porecla "Box", dar și pentru povestea lui tristă de viață. Joi seara, însă, bărbatul a murit pe patul de spital, la vârsta de 66 de ani.
Problemele au început pentru el din momentul în care s-a internat la spitalul Municipal din București, în stare gravă. Organismul lui nu a mai avut forță, iar "Box" s-a stins.

A murit Ilie Gheorghe, trupul neînsuflețit a fost abandonat

Toți cei care l-au cunoscut s-au mobilizat și au încercat să caute rudele rămase ale bărbatului, însă fără succes. Mesajul a ajuns inclusiv pe rețelele de socializare.

Citește și: Aurelian Preda suferea de o depresie cumplită și a vrut să se arunce dintr-o mașină! Dezvăluiri teribile, la doi ani și jumătate de la moartea interpretului

"UPDATE 19.04.2019 : Din păcate Box a murit ! URGENT ! Căutam familia domnului Ilie Gheorghe (porecla BOX ) in vârsta de 66 ani,este internat la spitalul Municipal din Bucuresti in stare gravă ,secția UPU (critici ) .Acesta locuiește de ani de zile in Zona Sebastian-Bucuresti si se pare ca are un fiu care mai venea in vizita si il mai ajuta .Trebuie urgent sa-i găsim familia pt ca nu se știe cate zile mai are. Share,va rog ! Pentru orice detalii ma puteți contacta la nr 0731138884", este mesajul postat pe un grup de socializare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: