Aurelian Preda suferea de o depresie cumplită și a vrut să se arunce dintr-o mașină! Dezvăluiri teribile, la doi ani și jumătate de la moartea interpretului

Aurelian Preda suferea de o cumplită depresie care l-a dus în pragul sinuciderii, cu puțină vreme înainte de moarte.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Detalii teribile despre ultimele zile din viața lui Aurelian Preda vor fi scoase la iveală în documentarul ”Testament”, realizat de Etno TV. Conform celor mai apropiați prieteni, interpretul suferea de o depresie cruntă iar asta l-a adus în punctul în care putea să-și facă singur rău și chiar să se sinucidă.

Silvana Râciu, interpretă de muzică populară, a dezvăluit că Preda a trecut prin momente grele, el fiind măcinat de o boală care i-a mâncat peste 10 ani din viață.

”Știu că în acea perioadă a suferit niște depresii cumplite. A vrut să se arunce din mașină la un moment dat...”, a povestit Silvana Râciu în documentarul ”Aurelian Preda. Testament”, care va avea premiera pe Etno TV în curând.

Citeste si: Bombă, la doi ani de la moartea lui Aurelian Preda! ”Anamaria nu e unica lui fiică”! Nicușor Iordan și Părintele Efrem, despre viața neștiută a regretatului interpret | DEZVĂLUIRI

Citeste si: ”Aurelian Preda mi-a spus că vrea să-și însceneze moartea”! Declarația-bombă a producătoarei artistului care schimbă totul! Preda: ”Dragii mei, nu sunt mort”

Citeste si: Halucinant! Un bărbat din Piatra Neamț și-a ucis copilul și soacra, apoi a dat foc la casă

Teoria este susținută de Nicușor Iordan, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda, care a fost chiar martor al acelui moment. Cântărețul susține că el se afla la volanul mașinii când Preda i-a zis să oprească urgent pentru că altfel se va arunca din mașină.

Aurelian Preda: ”Oprește că eu o să sar din mașină”

fara descriere

”Venind pe drum, la un moment dat, am văzut că a început să se frământe... - Oprește că eu o să sar din mașină...”, a mărturisit Nicușor Iordan în fața camerei de luat vederi.

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016 la Viena, la doar 46 de ani. În 2010 a fost diagnosticat cu cancer la colon după ce anterior avusese un anevrism cerebral care l-a dus la moartea clinică.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate