Aurelian Preda suferea de o depresie cumplită și a vrut să se arunce dintr-o mașină! Dezvăluiri teribile, la doi ani și jumătate de la moartea interpretului

Aurelian Preda suferea de o cumplită depresie care l-a dus în pragul sinuciderii, cu puțină vreme înainte de moarte.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Detalii teribile despre ultimele zile din viața lui Aurelian Preda vor fi scoase la iveală în documentarul ”Testament”, realizat de Etno TV. Conform celor mai apropiați prieteni, interpretul suferea de o depresie cruntă iar asta l-a adus în punctul în care putea să-și facă singur rău și chiar să se sinucidă.

Silvana Râciu, interpretă de muzică populară, a dezvăluit că Preda a trecut prin momente grele, el fiind măcinat de o boală care i-a mâncat peste 10 ani din viață.

”Știu că în acea perioadă a suferit niște depresii cumplite. A vrut să se arunce din mașină la un moment dat...”, a povestit Silvana Râciu în documentarul ”Aurelian Preda. Testament”, care va avea premiera pe Etno TV în curând.

Citeste si: Bombă, la doi ani de la moartea lui Aurelian Preda! ”Anamaria nu e unica lui fiică”! Nicușor Iordan și Părintele Efrem, despre viața neștiută a regretatului interpret | DEZVĂLUIRI

Citeste si: ”Aurelian Preda mi-a spus că vrea să-și însceneze moartea”! Declarația-bombă a producătoarei artistului care schimbă totul! Preda: ”Dragii mei, nu sunt mort”

Citeste si: Halucinant! Un bărbat din Piatra Neamț și-a ucis copilul și soacra, apoi a dat foc la casă

Teoria este susținută de Nicușor Iordan, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda, care a fost chiar martor al acelui moment. Cântărețul susține că el se afla la volanul mașinii când Preda i-a zis să oprească urgent pentru că altfel se va arunca din mașină.

Aurelian Preda: ”Oprește că eu o să sar din mașină”

fara descriere

”Venind pe drum, la un moment dat, am văzut că a început să se frământe... - Oprește că eu o să sar din mașină...”, a mărturisit Nicușor Iordan în fața camerei de luat vederi.

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016 la Viena, la doar 46 de ani. În 2010 a fost diagnosticat cu cancer la colon după ce anterior avusese un anevrism cerebral care l-a dus la moartea clinică.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate