A murit Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Petruța, fosta soție a regretatului jurnalist de radio și televiziune Andrei Gheorghe, a încetat din viață. Vestea morții a fost dată de vedeta TV Oana Cuzino.

A murit Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

„Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Întreaga echipă îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

Mulțumim”, a scris Oana Cuzino pe pagina ei de Facebook.

fara descriere

Luna trecută, Petruța Gheorghe împlinise 52 de ani. Petruţa Gheorghe a fost sărbătorită chiar la ea acasă, fiind fotografiată la intrare, unde au fost puse două baloane care au format vârsta ei.

Citeste si: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

În trecut, Petruța se luptase cu o boală cruntă. Pe Facebook apăruseră fotografii cu fosta soție a lui Andrei Gheorghe desfigurată de boală, alături de omul de radio, înainte ca el să moară. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate