A murit Ramon Chicireanu, fostul concurent de la un show culinar! În urma lui au rămas trei copii și o soție dărâmată de durere

Ramon Chicireanu, fostul concurent de la un show culinar, a murit. Trei copii vor crește fără tată după ce bărbatul a pierdut lupta cu cancerul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ramon Chicireanu a murit după o luptă grea cu o boală nemiloasă, cancerul. Bărbatul era căsătorit și avea trei copii. În ciuda faptului că mulți români îl cunoșteau de la show-ul culinar la care participase la televizor și se mobilizaseră pentru a-l ajuta, trupul lui a cedat.

Anunțul despre moartea lui Ramon Chicireanu a fost făcut inițial pe pagina de Facebook Info Iași, iar ulterior a fost confirmat de familia lui.

Citeste si: Adela Popescu, distrusă! A rămas singură cu doi copii mici

fara descriere

Ramon Chicireanu era căsătorit și avea trei copii

„Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor - cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!”, a fost mesjaul trasnmis de un apropiat de-al lui Ramon în urmă cu mai bine de o săptămână, înainte de moartea lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate