Karmen, fiica lui Adi Minune, închisă în casă de teama coronavirusului! Ce mesaj a transmis fanilor

Karmen, fiica lui Adi Minune, nu mai iese din casă, de teama coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Coronavirusul a băgat spaima în oamenii de pe tot globul pământesc. Mulți oameni lucrează de acasă sau încearcă pe cât posibil să limiteze ieșirile. Printre ei se numărăr și Karmen, fiica lui Adi Minune, care și-a anunțat fanii că și ea rămâne acasă pentru a nu fi infectată, mai ales că are și un copil.

De plictiseală, dar și pentru că nu-și poate face poze noi, Karmen a început să publice fotografii vechi din arhiva personală.

fara descriere

„M-am izolat în casă, deci am mai mult timp de postat. Urmează o serie de poze mai vechi rătăcite prin telefon • 😂 #Istanbul #2018” a scris Carmen Simionescu, în dreptul unei imagini.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Prodancei în Dubai, în urmă cu câteva momente, în plină epidemie de coronavirus! Fata cea mare a plecat și din Monaco, după ce abia părăsise Italia

Citeste si: Fostul logodnic al Micăi de la Abracadabra iubește din nou! Fabrice a recurs și la o schimbare radicală de look FOTO

fara descriere

Karmen și Bogdan Căplescu s-au despărțit!? Primele declarații despre presupusa "ruptură"

Karmen devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu doar câteva luni. Artista și Bogdan Căplescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar așa a apărut pe lume micuța Sofia Rossa Maria. Karmen a ascuns de pe Instagram toate pozele cu soțul ei, iar primele zvonuri legate de despărțire au apărut imediat.

„Doamne, nici nu se pune problema să ne despărțim. Noi tocmai ne-am mutat la casă nouă și stăm singuri, acum. E o mare schimbare. Avem copilul așa de mic, cum să ne despărțim… Eu stau mereu cu ea, dar trebuie să caut și o bonă, chiar dacă am ajutorul mamei și al soacrei. Este un copil foarte energic și trebuie să stau mereu cu bebelina mea. Plus că vreau să mă reapuc și eu de cântat și atunci chiar voi avea nevoie de ajutor', a declarat Karmen pentru VIVA!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate