A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

Considerată cea mai sexy manelistă de la noi, Irina Lepa, a născut, în urmă cu puțin timp, un băiețel de nota 10, artista fiind în culmea fericirii că nașterea a decurs fără probleme și că ea și copilul sunt perfect sănătoși.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De altfel, Irina Lepa, alături de soțul ei, un artist cunoscut la rândul lui, Gabi Jianu, a ajuns, de dimineață la Maternitatea Giulești pentru a nșate.

Citeste si: Andreea Bălan, vlog de pe patul de spital! ”Dați-mi morfină, că mor de durere”

Citeste si: Șocant! O fundație creștină susține că drama prin care trece Andreea Bălan ar fi ”o pedeapsă divină” pentru că artista susține căsătoria între homosexuali!!!

Citeste si: Andreea Bălan, mesaj pentru fanii săi, de pe patul de spital! Câte zile mai stă internată

Ea trebuia să nască la o maternitate privată, a fost monitorizată acolo mai bine de jumătate de sarcină. După ce a pățit Andreea Bălan am luat însă decizia să nască la stat... Văzând ce multe probleme pe care le poți întâmpina la privat, așa cum a pățit Andreea Bălan, am decis că e mai sigur să mergem la Maternitatea Giulești”, ne-a spus, în exclusivitate, soțul artistei. Acolo, ne-a mărturisit el, totul a fost perfect după ce au închiriat o rezervă, iar nașterea a decurs fără niciun fel de probleme.

Fericirea Irinei Lepa este cu atât mai mare cu cât, pare-se, imediat după naștere a putut să își strângă în brațe băiețelul, care a luat nota 10, cunoscuta manelistă dorindu-și, deja, să repete exteriența maternității cât mai repede.

 

Irina Lepa a cântat cu maneliști celebri

Irina Lepa, la 26 de ani, se poate lăuda cu colaborări în domeniul muzical cu mai toți maneliștii celebri de la noi, printre aceștia numărându-se Dani Mocanu, Liviu Guță sau Sorinel Puștiu. Irina Lepa, una dintre cele mai apropiate prietene ale Denisei Răducu, este considerată a fi una dintre cele mai sexy maneliste de la noi și a anunțat încă de anul trecut că este nerăbdătoare să devină mamă, numele băiețelului pe care l-a născut astăzi urmând să fie David.

"Pentru că sunteţi prietenii mei şi pentru că vreau să împărtăşesc bucuria mea şi cu voi. Vă anunţ că în câteva luni vine regele vieţii mele, bucuria şi împlinirea mea, David. N-am pus nimic pe reţelele de socializare până acum pentru că nu am vrut să-i impacientez pe cei cărora trebuie să le cânt. O să-mi onorez toate contractele până la final (asta să ştie toată lumea). Vă pup dulce", a scris Irina Lepa, acum ceva vreme, pe pagina ei de Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: