Șocant! O fundație creștină susține că drama prin care trece Andreea Bălan ar fi ”o pedeapsă divină” pentru că artista susține căsătoria între homosexuali!!!

Andreea Bălan trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost operată de trei ori din 4 martie până acum.  

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Andreea Bălan se află în spital în aceste zile. A fost operată pentru a treia oară, după ce a ajuns de urgență la spital, cu hematoane, la doar câteva zile după ce fusese externată.

Numeroase persoane și-au manifestat solidaritatea cu artista, care trece printr-o perioadă atât de grea. Șocant a fost în acest context însă mesajul reprezentanților Frăției Ortodoxe ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, care își îndeamnă ”membrii și simpatizanții să se roage pentru cântăreața Andreea Bălan, care trece prin momente grele”. Însă, aceiași reprezentanți ai fundației dau de înțeles în mesajul lor că artista este cumva pedepsită pentru că ”slujește vrăjmașul”

Iată mesajul fundației creștine:

„Îndemn la rugăciune pentru Andreea Bălan.

Acum, la ceas de grea cumpănă pentru Andreea Bălan, când sănătatea ei este pusă la grea încercare, rugăm pe bunul Dumnezeu să o ierte, să-i dăruiască sănătate și luminarea minții, pentru a înțelege că atunci când slujește vrăjmașului, acesta o duce la pieire sufletească și trupească. 

O îndemnăm la rugăciune pentru a-l cunoaște pe Dumnezeu și astfel să primească putere de a se depărta de rele.

Amintim că biata Andreea Bălan a fost portavocea comunității LGBT, care sub sloganul " Iubirea nu se votează ", a lovit în Familia normală, constituită prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, fiind o susținătoare a căsătoriei între homosexuali. Dumnezeu să o ocrotească și să o întoarcă la cunoștința Adevărului!”, sună mesajul Frăției Ortodoxe.

fara descriere

Andreea Bălan a făcut campanie împotriva Referendumului pentru Familie

Andreea Bălan s-a alăturat, anul trecut, celor care au manifestat împotriva Referendumului pentru Familie. ”Eu susţin iubirea. Eu cred că nu alegi pe cine iubeşti. Trebuie să mergi acolo unde te duc sufletul şi iubirea, altfel nu vei fi fericit. Din acest motiv, consider că acest referendum este inutil pentru că dragostea şi familia nu se scriu în legi. Eu vreau ca oamenii să fie liberi, să iubească pe cine doresc ei. Eu nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează”, declara Andreea Bălan, anul trecut.  

Citeste si: Adevărul ȘOCANT despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea! Dezvăluiri care aruncă în aer tot ce se știa despre căsătoria lor pe o plajă din Malibu EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru fetițele ei! Ce a spus artista de pe patul de spital

Citeste si: Fotografia cu Andreea Bălan care a născut controverse pe internet! Ce i-au spus internauții, după ce s-a pozat de pe patul de spital

Andreea Bălan se află acum în spital, unde a fost operată pentru a treia oară

Andreea Bălan a născut pe 4 martie, prin cezariană, o fetiță, a doua a artistei. În timpul operației a avut o complicație, în urma căreia a făcut stop cardiac. A fost salvată și câteva zile mai târziu a fost externată din spitalul privat unde a născut.

Ei bine, câteva zile mai târziu, în secret, Andreea Bălan ajungea din nou la spital, unde a fost operată. Acum, se află iar în spital, unde a fost operată a treia oară. ”In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate. Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie”, scria Andeea Bălan pe pagina ei de socialziare, în urmă cu câteva zile.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate