A sărbătorit împlinirea a 21 de ani şi a ajuns în stare gravă la spital după un accident provocat din cauza vitezei!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Fălticeni, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost implicat într-un accident rutier violent pe E 85, la intrarea în Suceava, în dreptul Hotelului Imperium.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la zece minute după miezul nopţii, şi a avut în prim-plan viteza şi probabil şi lipsa experienţei în condus. Tânărul de la volan tocmai îşi serbase ziua de naştere pe 13 iunie, informează Monitorul de Suceava.

Din primele cercetări ale poliţiei rezultă că Gabriel Pinticanu, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat la volanul unui Seat Leon, cu care circula pe direcţia Fălticeni - Suceava, din cauză că nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Maşina scăpată de sub control a intrat în coliziune violentă cu temelia de la gardul împrejmuitor de la Hotel Imperium. După acest impact maşina s-a răsturnat, rostogolindu-se mai bine de 100 de metri. Şoferul a fost aruncat din autoturism la circa 15 metri distanţă de locul unde s-a oprit maşina sa.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate