Abi Talent, jigniri oribile la adresa lui Alex Velea: “Calmează-te, că ai 40 de ani și-un metru cincizeci...” | VIDEO

Vedete

Abi Talent, jigniri oribile la adresa lui Alex Velea: “Calmează-te, că ai 40 de ani și-un metru cincizeci...” | VIDEO

Abi Talent îl atacă dur pe Alex Velea, cântărețul care “a îndrăznit” să intre într-un scandal public cu el, puștiul-fenomen al muzicii trap.

 

Între cei doi artiști au avut loc, în ultima perioadă, schimburi dure de replici, fie prin intermediul rețelelor de socializare, fie față în față.

Astăzi, Velea a avut o nouă reacție video în acest scandal, reacție care, iată, a generat imediat replici dure din cealaltă tabără.

Abi Talent a făpcut un nou video extrem de dur la adresa lui Alex Velea, jignindu-l pe artist fără niciun fel de menajament: “Bă, Velea, mai calmează-te, mă! Că ai 40 de ani și un metru cincizeci! Calmează-te, nebunule, calmează-te! Gata, că nu te bagă nimeni în seamă! Gata!”

 

Alex Velea a publicat imagini compromițătoare cu Abi Talent în compania unui bărbat! Tatăl adolescentului l-a sunat din pușcărie

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent este departe de a se fi terminat.

Alex Velea continuă să alimenteze scandalul dintre el și Abi Talent. După ce tânărul YouTuber a spus că ar fi fost amenințat cu bătaia de artist, acesta a răbufnit și l-a făcut praf în repetate rânduri, pe pagina lui de Instagram.

Alex Velea a dezvăluit despre Abi Talent că ar avea o relație amoroasă cu noul lui cameraman.  „În trei minute fac lumea să te vadă fix cum ești. O poșircă, ultima brichetă din tomberon, un flaușat, intersecția dintre labă și neșansă. Zice bine bătrânu’. Nu sunt homofob, am o miniproblemă cu tine: că nu recunoști că trăiești cu noul tău cameraman”,  a scris Alex Velea e pagina lui de Instagram.

 

Citeste si: După scandalul cu Alex Velea, ABI este atacat acum și de Dan Negru. Ce a spus prezentatorul despre el

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Citeste si: Alex Velea a publicat imagini compromițătoare cu Abi Talent în compania unui bărbat! Tatăl adolescentului l-a sunat din pușcărie

Citeste si: Prima reacție a Antoniei după ce a fost atacată de Abi Talent: „O să te coste tupeul ăsta ieftin”

Alex Velea a publicat imagini compromițătoare cu Abi Talent!

După ce l-a făcut praf pe Abi Talent, Alex Velea a publicat și o fotografie în care tânărul de 19 ani apare în compania unui bărbat.

Imaginea a fost, pentru Alex Velea, o altă dovadă a faptului că băiatul ar avea alte orientări sexuale decât susține.

Artistul a devăluit și că a fost sunat de tatăl lui Abi, de după gratii. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare pentru proxenetism.

„Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai, fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit.

Ai fost mai mult un „accident”. Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat. Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii, mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii „7 ani de acasă” cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul). A… Și a mai zis că te salută”,  a scris Alex Velea la InstaStory.