Abi Talent, reacție acidă după ce alți artiști i-au criticat piesa cu Dani Mocanu: ”Cum se simt ăștia...”

Piesa lui Abi Talent în colaborare cu Dani Mocanu a strâns milioane de vizualizări pe Youtube!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Abi Talent
Abi Talent si Dani Mocanu[Sursa foto: Instagram]


In articol:

 

Abi Talent și Dani Mocanu au dat lovitura cu piesa ”Regii României”. Piesa se află pe locul 1 în trendingul românesc și are 4, 1 milioane de vizualizări. A fost o premieră ținând cont că a urcat încă din prima zi de la lansare pe prima poziție, de pe Youtube. Abi Talent a reacționat acid după ce mai mulți artiști din România i-au criticat piesa.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Ce spune Abi Talent după ce piesa lui a fost criticată

Se spune că succesul are și un preț și iată cum părerile vin din stânga și dreapta, din partea altor artiști. Zhao este unul dintre artiștii români, care a scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, despre piesa lui Abi Talent și a lui Dani Mocanu.

Eu zic că România nu mai are cum să meargă în sus. Educația ne-a adus aici. Politicienii au adus educația aici. Cu cât ești mai prost, cu atât ești mai ușor de manipulat. Asta este realitatea. Suntem un popor care își lasă copiii fără educație. Un popor fără valori, fără principii, fără dorința de a face performanță. Nu ne mai dorim să fim cu adevărat buni. Ne dorim atenție cu orice preț, câștiguri rapide prin orice mijloace, ne dorim să fim bombardieri și coarde, ne dorim lucruri cu care să ne dăm mari în fața celor ce nu au și mai ales să moară capra vecinului. Suntem abi talent și Dani Mocanu. Suntem Jador, Costi și toți tiriplicii care vor să facă featuri cu ei și cu maneliști ca să se vadă în trending. Suntem manelele și mizeriile trap cu versuri de oligofreni din trending. Suntem un popor cu 50% analfabeți funcționali. Ăștia suntem. Ăsta ne este nivelul”, a scris Zhao.

Abi a avut de spus câteva cuvinte dure, dar spuse ironic, după ce mai multe păreri ale cântăreților referitoare la piesa lui, au apărut pe internet. Tânărul Abi, care a ajuns un fenomen în mediul online, a postat pe Instagram un mesaj scurt, dar la obiect.

Abi Talent
Mesajul lui Abi Talent[Sursa foto: Instagram]

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Reacții acide după ce Abi Talent și Dani Mocanu au urcat pe locul 1 în trendingul românesc: ”Cu cât ești mai prost..”

VIDEO Abi și Dani Mocanu dau de pământ cu Alex Velea și alți rivali în noua lor piesă. „Să nu îi mai aud pe boschetarii ăștia de lăutari”

Rețetă: Cel mai delicios aperitiv: Brioșe cu legume. Vezi cât de simplu se prepară

Dani Mocanu aruncă amenințări pentru lăutarii din România: ”Am să vă bat. Feriți-vă..”

Dani Mocanu și Abi Talent, colaborarea momentului! Când apare prima lor piesă: „Vor plânge toți artiștii din România”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies