Vedete

Aceasta a fost ultima petrecere la care a fost invitata Ileana Ciuculete! Este vorba despre un botez!

Daca ar fi trait, Ileana Ciuculete ar fi trebuit sa cante la petrecerea unor prieteni, in weekend

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Aceasta a fost ultima petrecere la care a fost invitata Ileana Ciuculete! Este vorba despre un botez!icon photo

Ileana Ciuculete era foarte indragita de public, dar si de prietenii apropiati! Poate tocmai de aceea, la evenimentele speciale, ea nu lipsea niciodata cand venea vorba despre vreun apropiat! Intotdeauna era acolo si sustinea un program artistic special! (citeste de ce se doreste ca Ileana Ciuculete sa fie dezgropata! motivul este unul socant)

Ileana Ciuculete, ultima petrecere la care a fost invitata! Ce trebuia sa faca artista

Asa ar fi trebuit sa se intample si weekend-ul trecut, cand numele ei a fost pe buzele tuturor inviatilor la o petrecere de botez!

“Impresarul lui Ciuculete a crestinat un copil, zilele trecute, si totul a fost minunat si ca la carte! Din pacate, de la el a lipsit cea mai importanta persoana, chiar Ileana, care era foarte buna prietena cu familia bebelusului! Culmea, cu putin timp inainte de a muri, cantareata a fost si invitata de mama copilului la petrecere, iar ea a promis, atunci, ca va fi acolo si va canta cateva melodii de suflet! Apoi, din nefericire, o boala nemiloasa a ucis-o! A fost practic ultimul eveniment la care a fost invitata!”, au dezvaluit persoane din lumea muzicala, care mai sustin si faptul ca, la botez, oamenii vorbeau cu regret despre cea care a incantat cu muzica ei ani de zile iubitorii de folclor.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune