Aceste alimente sunt mai sanatoase atunci cand le gatesti!

Stiri

Aceste alimente sunt mai sanatoase atunci cand le gatesti!

Unele alimente au mai multe beneficii pentru sanatate atunci cand sunt gatite, decat daca le-ai manca in stare cruda. Iata despre ce este vorba.

 

1. Spanac- Gatirea lui accelereaza capacitatea corpului tau de a absorbi nutrientii din el, precum calciul, fierul, magneziul, luetina si antioxidantii. De exemplu, cantitatea de calciu se tripleaza prin gatire.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

1. Spanac- Gatirea lui accelereaza capacitatea corpului tau de a absorbi nutrientii din el, precum calciul, fierul, magneziul, luetina si antioxidantii. De exemplu, cantitatea de calciu se tripleaza prin gatire.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Citeste si: Nicio persoană prezentă la Balul Bobocilor, unde Andreea Cuciuc și-a pierdut viața, nu a fost audiată nici până în ziua de astăzi! Dirijorul Nicolae Botgros se bazează pe decizia instanței: "Lucrul ăsta nu s-a întâmplat!"- kfetele.ro

Citeste si: Lucia riscă eliminarea din „Casa iubirii”! Aflați ce se va întâmpla în ediția de duminică, 2 noiembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro