Acțiuni violente în ziua alegerilor prezidențiale! Un grup de 5 indivizi beți au făcut scandal la o secție de votare

Acțiuni violente au avut loc noaptea trecută în județul Prahova.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mai multe acțiuni violente au avut loc noaptea trecută în județul Prahova, localitatea Drăgăneasa. Un grup de cinci indivizi care au consumat băuturi alcoolice au intrat într-o secție de votare și au început să facă scandal.

”Un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat in curtea gradiniței din localitatea Drăgăneasa, județul Prahova, unde este amplasată secția de votare nr. 523 Draganeasa si unde sunt sigilate materiale electorale.

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Prezenţa la vot la ora 11:00 este 11,39%, peste 2 milioane de români exercitându-şi dreptul de vot

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cu cine a venit Viorica Dăncilă la vot! Toți au rămas uimiți: ”Cine se scoală de dimineață ajunge departe, nu?”

Citeste si: Ce mesaj a trimis Traian Băsescu în ziua alegerilor prezidențiale 2019, turul II! "Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură”

Aceștia au manifestat acte de violență, aruncând cu o sticlă de băuturi alcoolice in agentul șef principal de poliție aflat in serviciul de paza, unul dintre acestia atacand fizic politistul.

În urma altercației s-a folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale, agresorul fiind rănit in picior, in prezent aflandu-se în afara oricărui pericol.

Actiunile violente au fost oprite, în sprijinul polițistului care si-a facut datoria a intervenit si o grupă de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova pentru a proteja Sectia de votare pe timpul noptii.
Precizăm că agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Câmpina”, se arată în comunicat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate