Actor cunoscut din România, proces câștigat împotriva tatălui! Câți bani trebuie să primească

Un actor cunoscut din țară a mers la Tribunal pentru a se judeca cu tatăl lui.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre actorul Nae Alexandru, care a ajuns celebru în urma replicii ”Hemoroizii face bine”. Actorul a jucat pe scena românească alături de nume mari din industrie. Artistul deschisese un proces împotriva fratelui vitreg și a tatălui lui, solicitând anularea unui act notarial semnat între ei.

Astfel, conform Cancan, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 s-au pronunțat astfel în dosar: ”Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Admite excepția lipsei calității procesuale pasive invocată de pârâta NPRD și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu aceasta pârâtă, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite excepția lipsei calității procesuale pasive invocată de pârâtul MAN și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâta CNB, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

Citeste si: Ultima oră! Gabriela Firea a fost operată! "Moment greu. Sper ca..."

Admite excepția lipsei calității procesuale pasive invocată de pârâtul MAN și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâtul MD, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă”.

Mai mult decât atât, actorul Nae Alexandru are de primit 1500 de lei, bani care au reprezentat cheltuielile de judecată.

”Admite excepția lipsei calității procesuale active invocată de pârâtul MAN și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu acest pârât, ca fiind introdusă de o persoană fără calitate procesuală activă.

Citeste si: Descoperire macabră. E halucinant unde a fost găsit cadavrul unei fetițe de 5 ani!

Respinge cererea de repunere în termenul de acceptare a succesiunii, ca neîntemeiată. Respinge capătul din cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâtul, privind anularea parțială a CM nr 1336/1992, ca neîntemeiat. Obligă reclamantul la plata sumei de 1.500 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, către pârâtul MAN. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sector 4 București”, se arată în decizia magistraților.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: