Actorii și-au luat rămas-bun de la Tamara Buciuceanu: „Oamenii plecau cu lacrimi în ochi”

Actorii au mers aseară la Teatrul Bulandra pentru a-i duce un ulm omagiu Tamarei Buciuceanu. Oamenii au plecat cu lacrimi în ochi.

Autor: A.B.G.

In articol:

Mai mulți actori și-au prezentat ultimele omagii la teatrul Bulandra, joi seară, unde a fost depus sicriul Tamarei Buciuceanu Botez.

Citeste si: Accident tragic în Bacău! Un bărbat a murit, după ce și-a mutilat soția cu acid

Citeste si: Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit la RAI 3: ”Poliția, procurorii și politicienii din România sunt SCLAVII clanurilor”! Mihai Gâdea, în ”vizită” la prostituatele din Italia

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul de lux! Vezi câţi bani cere Marian pe locuinţa pe care a modernizat-o recent!

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Actorii și-au luat rămas-bun de la Tamara Buciuceanu: „Oamenii plecau cu lacrimi în ochi”

Actorii Mihai Constantin, nepotul Tamarei Buciuceanu, Mitică Popescu, Emilia Popescu, Ștefan Bănică Jr, George Ivașcu, Dan Puric, Șerban Celea, Tudorel Filimon și Daniela Nane s-au numărat printre cei care au venit să își ia rămas bun joi seara de la marea artistă.

Mi-am luat ramas bun de la un om care aducea imens de multă bucurie pe scenă.

Doamna Tamara Buciuceanu o imensă actriță, un vârf al istoriei noastre teatrale. Ceea ce se întâmplă astăzi ne întristează. Ea s-a jertfit, a jucat într-o perioadă istorică cumplită, în comunism, în care totul era trist. Să țineți minte: marii artiști se jertfesc. Dumnezeu să o binecuvânteze și să fie alături de marii artiști ”, a declarat Dan Puric.

Sicriul a fost așezat pe scena de la Sala Toma Caragiu și a fost înconjurat cu coroane de flori trimise de diverse persoane și instituții, printre care se numără președinția României.-

„Asta era şi esenţa doamnei Tamara Buciuceanu, regina comediei româneşti: generozitatea fiinţei sale de a spera ca fiecare să-i devină egalul dumneai. A plecat dintre noi poate omul Tamara, actriţa a rămas şi va fi aici mereu cu reverberanţa celui mai molipsitor râs din lume, în inimile şi sufletele noastre, astăzi însă, atât de triste. Somn uşor, distinsă doamnă a teatrului românesc!”, nota George Ivaşcu, când afla că Tamara Buciuceanu a încetat din viață.

A rămas în mintea tuturor pentru excepționalele roluri jucate. Dumnezeu să o odihnească”, a spus Ministrul Culturii, Daniel Breaz.

A fost un an teribil pentru teatrul românesc. Florina Cercel, Ducu Darie și, acum, Tamara Buciuceanu. Îmi amintesc că oamenii plecau cu lacrimi în ochi de la spectacolele ei, se producea acel catharsis”, a spus actrița Daniela Nane

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies