Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul de lux! Vezi câţi bani cere Marian pe locuinţa pe care a modernizat-o recent!

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul de lux pe care îl are în Timişoara.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul de lux pe care l-a achiziţionat acum câţiva ani. Marian, fiul cel mare al lui Guţă, locuieşte la Petroşani, dar a investit în imobiliare în mai multe oraşe, printre care şi Timişoara. (vezi ce motocicletă de fiţe şi-a luat fiul lui Guţă)

Citeste si: ”O să mai cânți la morți”! Nepotul lui Ion Petrișor, acuzat că a dat țeapă în Italia! Acum, primește amenințări

Citeste si: Narcisa Guță a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum fosta soție a lui Nicolae Guță

Citeste si: Fotografie adorabilă cu strănepotul lui Nicolae Guță! Manelistul e străbunic la doar 51 de ani FOTO

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul de lux. Marian cere 85.000 de euro

“Apartament 3 camere, modernizat 2019”, este titlul anunţului postat de Marian. El cere 85.000 de euro pentru locuinţa cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi. „Acest imobil este modernizat complet, toate finisajele sunt de actualitate”, este descris apartamentul.

fara descriere

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul de lux. Toate instalaţiile sunt noi

“Tavane din rigips. Centrală termică este nouă, instalația sanitară a fost schimbată în totalitate, instalația electrică este în totalitate nouă, pe cupru”, a mai scris fiul lui Guţă despre apartamentul din Timişoara.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate