Actorul care i-a luat locul lui Alexandru Arșinel primește un salariu uriaș, mai mare ca al fostului său șef! Vasile Muraru și-a construit trei case și a moștenit una!

Vasile Muraru i-a luat locul lui Alexandru Arșinel în fruntea Teatrului de revistă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Vasile Muraru i-a luat locul lui Alexandru Arșinel la începutul lui 2019. Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei. Arşinel a preluat astfel funcţia lui Muraru, care implică mai puţine responsabilităţi. (vezi motivul pentru care fiica Stelei Popescu a fost dată în judecată)

Citeste si: Alexandru Arșinel, declaratii sfasietoare la doi ani de la moartea Stelei Popescu

Citeste si: Alexandru Arșinel este în doliu! O persoană dragă din familie ucisă de coronavirus

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Clipe grele pentru Alexandru Arşinel. Anunţ şocant: "Nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă"

Pe 22 mai 2019, Vasile Muraru a completat prima declaraţie de avere depusă în calitate de manager la Teatrul de Revistă. Astfel, Muraru a trecut la rubrica veniturilor din 2018, când era director adjunct, 60.816 lei, încasaţi ca salariu, şi 142.584 de lei din drepturi de autor, adică din prestaţiile actoriceşti. În total, Muraru a câştigat 203.400 de lei, adică 16.950 de lei pe lună.

Vasile Muraru i-a luat locul lui Alexandru Arșinel. A încasat 93.636 lei ca manager

Şi Arşinel şi-a depus declaraţia de avere în 2019, din care reiese că, în 2018, a încasat 90.733 de lei ca manager şi 86.229 de lei din drepturile de autor. Arşinel a câştigat 176.692 de lei, adică 14.746 de lei pe lună, adică cu 2.204 lei pe lună mai puţin decât Vasile Muraru. Arşinel şi-a completat veniturile cu indemnizaţia de revoluţionar (33.720 lei), indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii (51.600 lei) şi pensie (58.116 lei).

Pe 2 iunie 2020, Muraru a completat noua declarație de avere, în care se regăsește venitul pe care l-a încasat, în 2019, ca manager. Suma este de 93.636 de lei, mai mare decât cea primită de Arșinel, cînd era manager, de 90.733 de lei. Muraru a mai încasat 73. 788 lei din drepturi de autor.

Vasile Muraru i-a luat locul lui Alexandru Arșinel. Venitul net a fost de 2.900 euro pe lună

Veniturile totale ale lui Muraru au fost de 167.424 lei, adică 13.952 lei (aproximativ 2.900 euro) pe lună. Conform documentului, Muraru deține trei terenuri, unul agricol, unul forestier și unul intravilan, toate în județul Neamț, de unde este originar.

Portofoliul imobiliar al lui Vasile Muraru este completat de patru case, una la București, una la Târgoviște, una la Costinești și una în satul Doina din Județul Neamț. Primele trei au fost construite de Muraru și soția sa, în timp ce ultima a fost moștenită. Alexandru Arșinel nu a depus, încă, declarația de avere.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului

O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

Cum a ajuns Alexandru Arșinel parte într-un proces având obiectul ”confirmare renunţare urmărire penală”

Mormântul lui Alexandru Arșinel NU este pe Aleea Artiștilor de la Bellu! Actorul și-a adus colegii să-i vadă locul de veci

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies