Vedete

Actorul Florin Zamfirescu este în doliu! A murit mama lui, la 93 de ani: „S-a risipit ca un nor după ploaie”

Prietenii au aflat că actorul Florin Zamfirescu este în doliu după decesul mamei sale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Actorul Florin Zamfirescu este în doliu! A murit mama lui, la 93 de ani: „S-a risipit ca un nor după ploaie”icon photo

De câteva zile, actorul Florin Zamfirescu este în doliu. Mama acestuia, căreia apropiaţii îi spuneau tanti Zizi, a decedat la 93 de ani. Amicii i-au transmis condoleanţe lui Zamfirescu, care nu a avut puterea să scrie vreun  mesaj. În schimb, a făcut-o sora lui, Raluca, care a postat două fotografii de-ale mamei sale, una din tinereţe, cealaltă de la bătrâneţe. „20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie...MAMA. Mulţumesc pentru gândurile voastre...”, a scris sora lui Zamfirescu.

Actorul Florin Zamfirescu este în doliu: “Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut"

Şi un nepot a omagiat-o pe tanti Zizi, care a fost învăţătoare: “Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut şi învăţat primii paşi. Azi, însă, eu sunt trist, “matale” sigur eşti fericită, ai fost un OM care a realizat totul în timpurile petrecute pe acest pământ, ai prins un război mondial, ai fost cu drag de carte într-o epocă în care fetele nu mergeau la şcoală, ai trăit impunerea socialismului, ai făcut două case cu mâna goală, la propriu”. (vezi cum a păcălit de 3 ori moartea Florin Zamfirescu)

Actorul Florin Zamfirescu este în doliu! A murit mama lui, la 93 de ani: „S-a risipit ca un nor după ploaie”

 

Actorul Florin Zamfirescu este în doliu: "Ai luat de la viaţă tot ce timpurile ţi-au oferit"

După decesul mamei sale, actorul Florin Zamfirescu este în doliu. „Ai crescut doi copii, le-ai insuflat iubirea de cultură şi de artă, i-ai făcut artişti, ai fost soţie, mamă, ai ţinut o gospodărie întreagă, ai devenit bunică, apoi străbunică, ai spus poveşti şi te-ai bucurat de nepoţi şi strănepoţi, ai luat de la viaţă tot ce timpurile ţi-au oferit, ai fost directă şi fără ezitare, ai trăit simplu şi fără regrete, ţi-ai iubit familia şi ai fost mândră de ei toţi! O să-ţi fie bine printre ingeri! La timpul meu, sper să fiu vrednic să te regăsesc! Rămas bun!”, a încheiat nepotul.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune