Actrița Maia Morgenstern, nevoită să se dea jos din metrou dintr-un motiv șocant: "Ce cauți printre oameni dacă tușești?"

Actrița Maia Morgenstern a fost nevoită să se dea jos din metrou dintr-un motiv șocant.

Maia Morgenstern
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Maia Morgenstern a fost nevoită să se dea jos din metrou și să meargă pe jos până acasă dintr-un motiv de-a dreptul șocant. Actrița a fost certată de călătorii din metrou pentru că a început să tușească. 

Maia Morgenstern, certată de călătorii din metrou

Actrița Maia Morgenstern a decis să meargă cu metroul până acasă, însă nu s-a gândit o secundă la ceea ce urma să i se întâmple. Mai exact, artista a avut parte de o criză de tuse, iar călătorii au început să se uite din ce în ce mai atent la aceasta. 

Citeste si: Maia Morgenstern s-a izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus! Actrița s-a filmat în timp de a dat cu aspiratorul: „Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea!” VIDEO

„Încerc să mă las de fumat. Mă rog, Încerc. Fac și eu acolo niște efortulețe, cât de cât. Și nici nu-i așa de greu. Am și rezultate, oho: până acum m-am lăsat de nu știu câte ori. Da. Da' acuma, gata! Mă las. E complicat și sâcâitor. Și penibil uneori, chiar neplăcut: disconfort, nervozitate, transpirații reci, neputință, renunțare, sentimente de vinovăție, insomnie, tremurături...

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Și tuse. Tusea aia neplăcută, nesfârșită, dizgrațioasă. Tusea în vremurile acestea e ca un stigmat. Este un stigmat, o pecete, o condamnare: oamenii se uită urât la tine, se îndepărtează, se feresc de tine. Și e firesc. Pentru mine e firesc. Suntem oameni, suntem vulnerabili, suntem înspăimântați.

Ne e frică: pentru noi și pentru ceilalți. Suntem bântuiți de sentimente contradictorii. Așa e, așa sunt și eu, nici mai bună, nici mai rea. Deși...în fine. Mă lupt și eu cu starea de confuzie, de dezorientare, de neîncredere. Depresie? Să nu folosim cuvinte mari, să nu abuzam. Și vreau să mă las de fumat.

Și vreau să evit derapajele. Vreau sa evit derapajele. Și aglomerațiile.

Evit aglomerațiile.

Astăzi am plecat devreme de acasă. Am lăsat să treacă vreo două, că erau cam aglomerate. Metrouri. Despre Metrou vorbesc, eu circul preponderent cu Metroul. Cu mijloace de transport în comun, basicali(sic), că am timp să citesc, să scriu, să privesc.

În fine, am apucat să mă urc într-un al treilea tren sosit, Metrou. Și, fatalitate, m-a apucat tusea, costurile colaterale ale voinței mele de a mă lăsa. Efectele nedorite ale anilor tabacici, rezistență nedorită a organismului meu obișnuit cu țigările", a povetit actriţa Maia Morgenstern în postarea de pe Facebook.

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern[Sursa foto: Captură YouTube]

La un moment dat, i-a fost atrasă și atenția în legătură cu faptul că ar fi trebuit să rămână acasă, dacă nu se simțea bine. Actrița nu a stat prea mult pe gânduri, s-a dat jos și a mers pe jos până acasă, povestind întreaga experiență pe rețelele de socializare.

"Tușeam, o tuse nesfârșită, penibilă, de nestăpânit. Geaba mască, geaba distanțare, geaba încercam să mă izolez în zona burdufului. Oamenii au reacționat: m-au certat. Ce cauți printre oameni dacă tușești? Stai în casă, nu mai ieși...etc. Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic. Nu mă (mai) justific.

Am coborât și mi-am continuat drumul pe jos. E vreme frumoasă. Bine, sunt obișnuită, pe mine mereu mă ceartă lumea pentru ceva: ba că sunt, ba ca nu sunt. Sunt bine, mulțumesc", a conchis actriţa  Maia Morgenstern.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea într-un mesaj semnat de partidul AUR

Maia Morgenstern a anunțat că ”așteaptă pensia”! Anul trecut, actrița a câștigat 170.000 de euro

Maia Morgenstern, mesaj după 40 de ani de activitate! "Acum aștept pensia. Merit!"

8 zodii se vor concentra asupra propriilor dorințe

SE SCHIMBĂ HARTA României! Vestea cea mare venită chiar acum: Direcția a fost dată

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Când se termină războiul. Omul lui Putin s-a scăpat și a spus

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies