Actrița Mya-Lecia Naylor a murit, la numai 16 ani! Ce au decis anchetatorii

Actrița Mya-Lecia Naylor a murit, la numai 16 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Dramă în showbiz. O actriță în vârstă de numai 16 ani, idolul multor adolescenți, a murit. Mya-Lecia Naylor, în vârstă de numai 16 ani, a fost găsită spânzurată de către propriii săi părinți, iar acum a ieșit la iveală și de ce s-a întâmplat această tragedie.

Ancheta deschisă a stabilit că, în ciuda acțiunilor sale, tânăra nu a vrut cu adevărat să se sinucidă.

Citeste si: Raluca Podea, dezvăluiri în lacrimi despre Florin Pastramă: „S-a terminat...”

Citeste si: Mirela Radu, mesaj sfâșietor după ce iubitul Oanei Radu a murit: „Blonduțul meu frumos...”

Citeste si: Vremea septembrie 2019. Avertisment ANM: Totul se schimbă

Vedeta, care a murit pe data de 7 aprilie, a fost idolul multor adolescente din Marea Britanie, iar vestea morții sale a căzut ca un trăsnet. După luni de anchetă, s-a stabilit care a fost cu adevărat cauza morții.

Tatăl ei, Martin Naylor, a declarat în fața anchetatorilor la scurt timp după ce Mya a murit, că fiica lui părea stresată din cauza examenelor, dar nimic mai mult.

Nu era tocmai ea, era stresată din cauza examenelor. Cred că nu a vrut să facă asta. A fost o prostie făcută pe moment. Cu siguranță avea planuri de viitor. La 07.30 am plecat să alerg. Mya a ieșit din baie și mi-am dat seama că nu era fericită. Era cam cum sunt adolescenții și credeam că doar are o toană. Nu era deloc un adolescent morocănos, chiar obișnuia să glumească pe seama acestor stări”, a povestit tatăl actriței.

Două ore mai târziu, mama adolescentei, a găsit-o spânzurată. „N-a vorbit niciodată despre sinucidere. Probabil doar voia să atragă atenția asupra a ceva. Cred sincer, poate pentru că era pedepsită, dar cred că nu a vrut să facă asta. Dincolo de îngrijorările privind școala, era un copil fericit. Avea tot ce-și dorea”, a mai declarat Martin Naylor.

Actrița Mya-Lecia Naylor a jucat în mai multe filme pentru copii

Toby Watkin, unul dintre anchetatorii implicați în caz, a concluzionat că tânăra vedetă „nu a intenționat să-și ia viața”, iar moartea ei a fost un fel de accident: „Asta înseamnă că, deși persoana decedată chiar a acționat, nu a intenționat cu adevărat să-și ia viața”.

Mya-Lecia Naylor a apărut în seria pentru copii „Almost Never”. De asemenea, ea a jucat rolul lui Fran în producția CBBC „Millie Inbetween”, o dramă despre o copilă care încearcă să treacă peste divorțul părinților săi. În 2012, ea a jucat în filmul „ Cloud Atlas”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate