Actuala iubita a lui Nicolae Mitea, facuta praf de prietena Andreei Tonciu! "Ce cauti tu la TV? Vrei sa te afirmi? De aia te-ai cuplat cu Niky!" - Uite ce cuvinte dure si-au aruncat!

Nebunie mare in seara asta la WOWbiz. Pe canapea au luat loc actuala iubita a lui Nicolae Mitea, Gabriela, dar si cea mai buna prietena a Andreei Tonciu, Cristina Pana. ##VIDEO259942##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCele doua domnisoare s-au criticat reciproc, iar miza a fost despartirea fostului fotbalist de Andreea si cuplarea cu Gabriela. "De ce nu spui ca ai venit aici, la TV, ca sa te afirmi. De aia te-ai cuplat cu el, ca sa ajungi celebra?", i-a reprosat Cristina Pana iubitei actuale a lui Mitea.

Replica Gabrielei nu s-a lasat asteptata si a venit imediat. "Eu, daca as avea ceva sa transmit, as face-o direct. E urat ca Andreea si-a trimis prietenele sa o apere pe la TV. Eu n-as fi facut niciodata asa ceva. Nu am venit aici sa ma afirm", a spus Gabriela.

fara descriereMitea si-a aparat actuala iubita si a spus ca a lasat trecutul in urma si acum Gabriela reprezinta viitorul lui. "Eu nu mai vreau sa aud de Andreea. Acum Gabriela a luat locul Andreei in viata mea.", a completat sportivul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate