Acum Eliza Iliescu știe tot adevărul, dar ce i-a spus Adriana Iliescu când era micuță despre tatăl ei

Eliza Iliescu are 14 ani acum e mare, elevă de liceu, a fost însă încă de bebeluș, celebră. Eliza este fetița Adrianei Iliescu, născută de aceasta la 66 de ani, motiv pentru care femeia a intrat în Cartea Recordurilor.

Autor: C.L.

In articol:

Adriana Iliescu a devenit mamă în ianuarie 2005, când Eliza a venit pe lume, rezultatul unei fertilizări in vitro. Adriana Iliescu era singură și atunci, așa cum este și acum, iar creșterea fetiței și-a asumat-o ca mamă singură.

Mulți s-au întrebat de-a lungul vremii cine este de fapt tatăl Elizei, iar Adriana Iliescu a spus doar că a fost vorba despre un donator anonim.

Acum, Eliza Iliescu este mare și știe adevărul despre nașterea ei, dar când aceasta era micuță, Adriana Iliescu avea o poveste despre familia ei pe care i-o spunea fetiței.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

„Eliza m-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, mărturisea Adriana Iliescu în urmă cu mai mulți ani.

Citeste si: Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns deja! Eliza Iliescu e pregatita pentru inmormantarea mamei sale

Citeste si: Este incredibil ce au gasit medicii in uterul Adrianei Iliescu: "Citeam in fiecare seara rugaciuni"

Citeste si: Eliza Iliescu a apărut la biserică, alături de mama ei. Fata Adrianei Iliescu e acum o domnișoară în toată regula! Imagini exclusive

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este elevă în clasa a X-a la Colegiul Dimitire Paciurea

Eliza Iliescu a împlinit 14 ani în ianuarie, ea este acum elevă în clasa a X-a la Colegiul Dimitrie Paciurea din București.

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani.

Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este naşul Elizei Iliescu, fata celei mai bătrâne mame? El va avea grijă de copilă atunci când Adriana Iliescu va muri | DEZVĂLUIRI

Cum a câştigat Eliza Iliescu primii ei bani! Fata Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mama, şi-a cumpărat un telefon ”din acela peste care se trage cu degetul pe ecran”

Eliza, fata celei mai batrane mame, nu a reusit sa ajunga la liceul unde isi dorea! O noua dezamagire pentru Adriana Iliescu

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Adrian Streinu-Cercel aruncă BOMBA: Produsele care ne fac extrem de mult rău. Mulți români le consumă zilnic

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Șoc total! Viorica de la Clejani consumă droguri? Fosta iubită a lui Fulgy aruncă bomba

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies