Acuzații de corupere sexuală a minorilor pentru Călin Geambașu si fosta iubită

Călin Geambașu, fiul lui Petre Geambașu, și fosta iubită a acestuia, Angelica Cadar, sunt cercetați de procurori într-un dosar în care sunt acuzați de corupere de minori.


In articol:

Problemele se țin scai pentru Călin Geambașu: după despărțirea de Angelica Cadar, femeia cu care se luptă prin tribunale de aproximativ doi ani pentru custodia copilului, asupra celor doi planează suspiciunea de corupere sexuală a minorilor. Mai mult decât atât, potrivit Cancan, judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov.

Decizia magistraților dispune sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele ce urmează a fi cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu referire la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor.

Citeste si: Lidia Buble, apariție provocatoare la Teo Show! Bursucul îi bate un apropo: „La tine nu a venit luna decembrie?”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Gest surprinzător al unei fetițe de 5 ani, la serbarea de sfârșit de an. Motivul este neașteptat

Citeste si: Primele declarații ale Alexandrei Stan după ce s-a filmat complet goală! ”Îmi iubesc corpul”

Ce face copilul în timp ce parinții se ceartă

Pe lângă aceste acuzații, nici fiul celor doi nu o duce mai bine. Micul Davin a trecut pritr-o serie de întâmplări neplăcute, după ce părinții lui au decis să se despartă, însă le-a facut față cu brio, fără să lase certurile adulților să îi perturbe copilaria și planurile de viitor.

„Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală

mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna). Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară.
La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”
, au declarat, recent, apropiați ai familiei Geambașu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies