Pepe si Raluca Pastramă
Pepe si Raluca Pastramă

Vedete

Acuzații dure la adresa lui Pepe. Artistul ar fi agresat-o pe Raluca în trei rânduri, după care ar fi fugit

Scandal incredibil între Pepe și Raluca Pastramă, după ce acesta ar fi lovit-o!

Informații șocante au ieșit la iveală despre Raluca Pastramă și Pepe, care ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Totul a început în urmă cu câteva zile, când Raluca a mers cu fetițele ei la baza sportivă Dinamo, acolo unde cele mici au antrenament la tenis. Atunci Pepe ar fi venit în locul unde Raluca se afla, având un schimb de replici cu aceasta, potrivit informațiilor transmise de Cancan.

Citeste si: Pepe ar fi rupt-o cu bătaia pe Raluca Pastramă în plină stradă! Martorii susțin că ar fi lovit-o în față cu pumni și a șters cu ea de pământ „A fost foarte, foarte violent”

Citeste si: Pepe nu mai vrea să vorbească despre Raluca! Ce se întâmplă acum cu artistul

Pepe ar fi agresat-o în trei ”reprize” pe Raluca Pastramă, de față cu fetițele pe care le au împreună. Cele mici se aflau doar la câțiva pași de părinții lor, în momentul în care mama lor era agresată. Conform CANCAN, Pepe și-ar fi ieșit din fire, după o discuție aprinsă și ar fi strâns-o de gât pe Raluca Pastramă, lăsându-i semne.

Ulterior, artistul ar fi tras-o de mână pe brunetă și ar fi lovit-o de mașină. Acesta ar mai fi lovit-o pe Raluca Pastramă încă o dată cu podul palmei peste față, lăsându-i urme. După acest episod traumatizant, bruneta a luat o decizie foarte importantă. Raluca și-ar fi contactat avocații, fiind decisă să obțină custodia exclusivă a fetelor.

Pepe si Raluca Pastramă
Pepe si Raluca Pastramă

Pepe, dosar penal pentru violență în familie

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei, iar procurorul de caz a emis documentul.

Surse din anturajul celor doi au declarat că vineri seară, în oraș, cei doi s-ar fi înjurat, s-ar fi scuipat, iar Pepe a lovit-o pe soția lui în față. Atunci Raluca a chemat poliția de urgență și i-ar fi făcut plângere, iar artistul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie. (VEZI CONTINUAREA AICI)