Adda este în doliu, după ce bunicul ei a murit! Artista a dat vestea tristă: „Te iubim. Drum lin în lumină”

Vedete

Adda este în doliu, după ce bunicul ei a murit! Artista a dat vestea tristă: „Te iubim. Drum lin în lumină”

Anunțul a fost făcut de artistă pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Adda traversează o perioadă destul de grea din viața ei. În urmă cu câteva luni, ea a fost diagnosticată cu două boli destul de serioase, iar acum a mai primit o lovitură de la soartă. A aflat că bunicul ei, cel cu care avea o relație extrem de specială, a trecut la cele sfinte. Artista este îngenuncheată de durere și i-a scris un mesaj emoționant acestuia. 

Adda, îngenuncheată de durere! Artista, mesaj de condolenațe pe internet pentru bunicul ei 

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține la curent comunitatea cu tot ceea ce face atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În urmă cu doar câteva ore, ea a anunțat pe internet că a pierdut o persoanp foarte dragă ei, este vorba despre bunicul ei, cu care avea o relație foarte specială. Vedeta a dezvăluit că bărbatul a învățat-o cât de importantă este familia și datorită șui a prins drag de folclor și cântec. 

Citeste si: Cătălin Rizea, mesaj bizar pentru Adda: „Merg câteva zile cu iubire Sorin Bontea!” Reacția artistei a venit imediat: „De câte ori să-ți zic?”

Totodată, Adda spune că, în ciuda durerii pe care o resimte, este bucuroasă, căci bunicul ei a fost alături de ea la unul dintre cele mai importante evenimente din viața și că a apucat să o vadă îmbrăcată în rochie albă de mireasă. De asemenea, ea și fiul ei îi poartă nimele și promită că nu va fi uitat niciodată.

În încheiere, artista i-a dezvăluit toate sentimentele și dragostea care i le poartă. 

Citeste si: Adda, noi detalii dureroase despre boala de care suferă: „Eu am ales să bat nebunia asta”

„Draga Tata Sandu,

Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna curajul. Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna familia si radacinile. Dragostea de tara, dragostea fata de folclor si cantec. Ma bucur ca m-ai vazut mireasa, si sunt atat de MANDRA ca iti port numele, atat eu cat si stranepotul tau, Alexandru.

Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin in lumina!”, a fost mesajul Addei pentru bunicul ei.