Adda, Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea și-au văzut visul cu ochii la sfârșit de 2022

Vedete

Adda și Cătălin Rizea și-au văzut visul cu ochii, la sfârșit de 2022. Reacția artistei după ce s-au mutat în casă nouă: „E o schimbare mare”

Adda și Cătălin Rizea locuiesc acum într-o casă nouă.

Anul 2022 a fost cu de toate pentru cuplul Adda-Cătălin Rizea. Cei doi au trecut de la agonie la extaz și invers, dar finalul a fost unul ce le va rămâne mereu în suflet.

Au semnat multe proiecte, ea a lansat piese noi, o carte prin care-și spune poveste vieții sale, se luptă cu o boală grea, dar au și terminat casa la care lucrau de atâta timp.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea își fac o casă nouă. Locuința de vis este perfectă pentru o familie numeroasă: „Ne dorim să mai facem încă un bebe”

Adda

Adda și Cătălin Rizea și-au văzut visul cu ochii la sfârșit de 2022

[Sursa foto: Facebook]

Adda și Cătălin Rizea, mândri de noua lor casă 

Astfel că noul an i-a prins pe cei doi deja mutați în vila unde, spunea artista, își dorește să devină din nou mamă.

Casa este foarte spațioasă și construită după bunul lor plac și pentru a le satisface nevoile pe care le au, iar pentru asta, notează cântăreața, a fost nevoie de multă muncă, iar la o privire mai atentă, putem spune că și de mulți bani. 

Motiv pentru care, de la ridicarea casei și până la finalizarea sa, atât Adda, cât și Cătălin Rizea au pus umărul la treabă de nenumărate ori și au muncit cot la cot cu cei de pe șantier.

Dar totul a meritat, căci acum se bucură de tihna și împlinirea pe care le-o oferă locuința, deși, recunoaște fosta concurentă a show-ului din Asia, mai sunt mici aspecte de pus la punct.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Citește și: Adda a aflat că are două chisturi pe creier. "Borrelia nu vine singură". Artista luptă din răsputeri să se însănătoșească

Însă nu se grăbesc și iau totul pas cu pas, lăsându-se conduși de inspirație, fiind foarte mulțumiți de ceea ce le-a ieșit până acum, căci este exact așa cum au plănuit de la bun început totul, poate chiar puțin mai mult, având în vedere ceea ce simt. 

”E o schimbare destul de mare, dar ușor- ușor ne simțim ca acasă.

M-am implicat și eu, și Cătă, am lucrat cot la cot cu muncitorii, a ieșit fix așa cum ne-am dorit. E spațiu mult… și pentru căței... Mai sunt chestii de făcut, evident, dar le facem pe parcurs. Oricum, de foarte multe lucruri îți dai seama de abia după ce te muți. Dacă faci totul de dinainte riști să încarci totul foarte tare și să nu îți mai placă. Suntem 100% mulțumiți de tot ce am făcut până acum și a ieșit exact așa cum ne-am dorit”, a declarat Adda, conform Spynews.