Adela Lupse: "Am fost concurenta la Nora pentru mama"! „Isterica de la miezul noptii”a inceput un serial intitulat "Vreau sa sune telefonul"

Adela Lupse, „isterica de la miezul noptii”, a dezvaluit ca a fost in prima editie a show-ului „Nora pentru mama” de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Adela Lupse a demarat un proiect motivational sub forma de serial intitulat chiar „Vreau sa sune telefonul”. Este replica ce a facut-o celebra pe Adela la o emisiune nocturna si care a scos-o o vreme de pe micul ecran. Lupse a preferat insa sa-si intituleze asa proiectul ei, explicand ca orice experienta de viata trebuie luata ca o lectie din care sa inveti ceva.

Adela a povestit in cadrul proiecului o experienta mai putin cunoscuta, cea in care a venit la Bucuresti pentru a lua parte la prima editie a show-ului „Nora pentru mama”, gazduita de Kanal D. La acea vreme, ea avea doar 18 ani si a fost primul ei contact cu lumea televiziunii.

 

M-am prezentat la casting si dupa vreo trei zile am fost resunata pentru a ma informa ca am luat castingul si trebuie sa ma pregatesc pentru Bucuresti. Cum, eu la Bucuresti, televiziune, Capitala. Simteam ca toata lumea e a mea. Urma sa ma mut la Bucuresti. Aveam 18 ani, cum explicam eu mamei mele ca eu vreau sa merg la Bucuresti, la o televiziune noua – atunci Kanal D debuta impreuna cu show-ul. (...)

Erau cateva favorite ale show-ului si erau exact acelea care creau intrigi cu iz de scandal. Eu nu-mi doream sa fac scandal si nici nu voiam. Nu barfeam, eram copilul cuminte si bun. (...)

Abia asteptam sa ajung acasa, sa ma intorc la ai mei. Cand am iesit afara, a fost un impact urias. Lumea ma recunostea, mai ales in Bucuresti. Ma strigau pe strada. O experienta grea, dar frumoasa, o lectie de viata. O aventura in care esti singura si trebuie sa razbesti”, a povestit Adela Lupse. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate