Adela Popescu, momente de coșmar în Republica Dominicană: „Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele”. Ce a pățit după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură

Adela Popescu a trecut prin momente tensionate în Republica Dominicană.

Autor: Alis Pop

In articol:

Adela Popescu a fost plecată pentru o perioadă din țară, totul pentru a filma, alături de Cabral, un show TV.

Însă, pentru a nu se despărți de cei dragi, ambii prezentatori și-au luat cu ei și familiile. Astfel că Andreea Ibacka, Radu Vâlcan și cei cinci copii ai cuplurilor au fost cu toții în Dominicană.

Citeste si: ”Ne mutăm” Adela Popescu abia așteaptă să-și vadă visul cu ochii. Ce planuri de viitor are prezentatoarea pentru familia sa

Adela Popescu

Adela Popescu, momente de coșmar în Republica Dominicană

[Sursa foto: Facebook ]

Adela Popescu s-a temut pentru viața ei în Republica Dominicană

Totul a decurs bine, însă, doar până în momentul în care Radu Vâlcan a trebuit să revină în România alături de cei doi băieți mai mari. Așa se face că Adela Popescu și mezinul familiei au rămas singuri peste mări și țări.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Moment în care, spune prezentatoarea, ceva înspăimântător a făcut-o să recurgă la un gest extrem. Și asta pentru că se temea pentru viața ei și a fiului ei.

Reîntoarsă în emisiunea matinală pe care o prezenta, dar de data aceasta ca și invitat, Adela Popescu a povestit câte ceva din experiența ei din Republica Dominicană.

”Acolo nu poți să mergi decât pe plaje publice, pe plajele hotelurilor n-aveai acces. Sunt destul de atenți la partea astea de Securitate”, a spus Adela Popescu la TV.

Ulterior, Lili Sandu, cea care i-a luat locul, a vrut să afle mai multe, mai ales dacă Adela a avut parte și de experiențe mai puțin plăcute în decursul filmărilor.

”În rest a fost totul safe acolo? Nu au fost incidente?”, a întrebat Lili Sandu.

Astfel, prezentatoarea a povestit un episoad foarte neplăcut pe care l-a traversat și care a pus-o în gardă. Conform spuselor sale, o noapte ce avea să fie una liniștită s-a transformat rapid într-un coșmar, motiv pentru care soția lui Vâlcan  a luat măsuri dure.

Citeste si: ”Tată inconștient”. Adela Popescu, uimită de atitudinea lui Radu Vâlcan. Ce a făcut prezentatorul înainte ca uraganul să lovească Republica Dominicană

Ea spune că de teamă, după plecarea soțului, a ajuns să doarmă cu mai multe cuțite lângă ea, pentru a se apăra în caz că ceva neplăcut avea să se întâmple.

”S-a auzit într-o noapte un foc de armă. Într-o noapte au venit și au luat un om pe targă cu Poliție, chiar la o casă vecină. A fost puțin mai greu după ce a plecat Radu. Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele la capul meu, cu ușile închise. Nu ni s-a întâmplat nimic, dar m-am cam baricadat”, a mai mărturisit prezentatoarea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a spus că nu se suportau, dar adevărul e altul! Ce relație era între Cove și Adela Popescu, de fapt? Prezentatorul a spus totul, după un an

Adela Popescu s-a întors acasă, dar a avut o surpriză! „A plecat”. Mesajul transmis de soția lui Radu Vâlcan

„Despărțirea, grea” Radu Vâlcan, adevărul despre separarea de Adela Popescu. Cum s-au obișnuit cei mici cu lipsa ei: „Sunt destul de mari, dar i-am pregătit oricum înainte”

De ce lucru este obsedată Delia Matache? Totul se trage din copilăria artistei: ,,Și așa m-am traumatizat”

SE DAU 3.000 DE LEI de persoană! Vestea cea mare a venit chiar acum: S-A APROBAT!

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Modificări la Codul Rutier. Cum poate un șofer să-și redobândească permisul de conducere anulat

„Despărțirea, grea” Radu Vâlcan, adevărul despre separarea de Adela Popescu. Cum s-au obișnuit cei mici cu lipsa ei: „Sunt destul de mari, dar i-am pregătit oricum înainte”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies