Vedete

Adela Popescu, pierduta pe telefon la mall! Se topeste de dor! Video exclusiv

O vezi eleganta la tv, imbracata cu haine atent studiate, asortate si de fite, dar iata cum se imbraca si mai ales ce face Adela Popescu cand merge la mall.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cand ai o emisiune tv si te bucuri de notorietate, dar si un copil mic acasa si zeci de probleme de rezolvat, ajungi sa iti dramuiesti timpul la secunda. Dar mai mult de atat, daca sotul tau este plecat din tara, la filmarile unei emisiuni tv, iar tu duci greul casei si dorul lui, atunci parca nimic nu mai conteaza. (Cat de eleganta este Adela Popescu) 

Adela Popescu, pierduta pe telefon la mall! Se topeste de dor! Video exclusivicon photo

Asta i se intampla si actritei Adela Popescu, in aceasta perioada de cand sotul ei, Radu Valcan, a plecat din tara la filmarile unei emisiuni tv. Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro au prins-o pe simpatica prezentatoare tv, la mall, la o intalnire fugitiva cu o amica. 

Imbracata banal, cu o pereche de pantaloni de trening, incaltari sport si o canadiana lunga pe deasupra, cu parul strans in graba intr-o coada si fara sa fi facut exces de make-up, Adela Popescu putea sa treaca aproape neobservata. Un lucru insa ne-a atras atentia, preocuparea actritei fata de telefon si discutiile purtate vocal si prin mesaje cu o alta persoana. Cel mai probabil, persoana in cauza era chiar Radu Valcan. Din cate se pare, Adela Popescu simte intens lipsa partenerului de viata si ori de cate ori reuseste sa vorbeasca cu acesta, la telefon, se scuza in fata celor care o insotesc si se retrage ca sa poate discuta cu el. 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune