Adelin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Ștefania EXCLUSIV

Adelin și Ștefania au format primul cuplu de la Puterea Dragostei, iar ei și-au continuat relația și după eliminarea din emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Adelin și Ștefania s-au plăcut în casa de la Puterea Dragostei, au format un cuplu și au rămas așa și după ce, din păcate, au fost descalificați și eliminați din emisiune. În urmă cu câteva săptămâni, la aniversarea Ștefaniei, Adelin i-a organizat acesteia o frumoasă petrecere într-un celebru club din Capitală și totul părea că este minunat în relația lor. Până acum!

Grupurile de fani ai emisiunii au fost împânzite azi de mesaje în care se susține că Adelin și Ștefania nu mai formează un cuplu. Toți au fost dezamăgiți de această veste și au vrut să afle adevărul despre cei doi. În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Adelin a spus ce se întâmplă între el și Ștefania.

”Am avut mici discuții ca în orice cuplu, dar lucrurile sunt pe cale de rezolvare. Noi ne iubim în continuare. Mai mult, le spun celor care ne sunt alături că le pregătim lucruri frumoase în continuare, vor avea pare de surprize de la noi. Să fie alături de noi”, ne-a declarat Adelin, despre relația lui cu Ștefania.

Citeste si: Petrecere nebună, cu lăutari, pentru Ștefania de la ”Puterea Dragostei”! Video EXCLUSIV de la cheful făcut de ziua ei de naștere

Citeste si: Ce surpriză i-a făcut Ștefan soției lui, Viorela, fostă concurentă de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE! Cum s-a combinat Plușica de la ”Puterea Dragostei” cu noul ei iubit și ce spune despre el VIDEO

fara descriere

 

Adelin de la Puterea Dragostei vrea la Exatlon

După ce a plecat de la Puterea Dragostie, Adelin a vrut să ajungă la Exatlon. Fostul conurent ne-a povestit că nu a abandonat această idee. ”Am jucat 6 ani fotbal, am făcut ciclism, schi, iar în ultimii ani mult fitness. Sunt pregătit de Exatlon și tare mult aș vrea să ajung să-mi încerc puterile în această competiție”, declara Adelin, recent, pentru wowbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate