Adelina a născut un bebeluș. L-a auzit plângând, însă medicii i-au spus că e mort

Adelina a născut un băiețel la maternitatea din Buzău. Ea spune că și-a auzit bebelușul plângând înainte să fie luat de lângă ea, însă medicii i-au spus că e mort.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

bebelus mort
Medicii spun ca bebelusul era mort in burta mamei

Doi tineri din județul Buzău trăiesc un coșmar de câteva zile, băiețelul pe care-l așteptau cu nerăbdare s-a născut mort. Cel puțin așa au spus medicii, deși tânăra de doar 17 ani zice altceva.


In articol:

Adelina a ajuns la spitalul din Nehoiu cu contracții, însă medicii de acolo o transferă la maternitatea din Buzău pentru a naște, i se rupese apa și câteva ore mai târziu avea să nască pe cale naturală un băiețel. Numai că ea spune că bebelușul a fost luat de lângă ea imediat și apoi i s-a spus că este mort. ”Eu când am născut, copilul a plâns, a mișcat. L-au pus într-o cutie și l-au luat. După o oră au venit și mi-au spus că e mort. Am întrebat ce s-a ăntâmpla, dar nu au vrut să-mi spună”, a povestit tânăra, care spune că știe și greutatea copilului 3,7 kg, pentru Jurnalul de Buzău.

tata bebelus mort
Tatal beblusului mort vrea sa stie adevarul [Sursa foto: captura Jurnalul de buzau]

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Tatăl bebelușui a primit certificatul de deces, dar nu a fost lăsat să vadă copilul

Pe de altă parte, tatăl copilului plânge în fața spitalului cu o hârtie în mână, este certificatul medical constatator al decesului, în care scrie că fiul său s-a născut mort. ”Ceva s-a întâmplat, nu vor să ni-l arate. Poate a fost vândut”, spune bărbatul disperat. El a precizat că-și va angaja un avocat pentru a afl adevărul, ce s-a întâmplat cu băiatul lui și de ce nu a fost lăsat să-l vadă. Nu înțelege cum pe certificat nu e trecută o cauză a decesului, ci doar că a fost mort încă din pântece. Și atunci de ce Adelina spune că l-a auzit plângând, se întreabă bărbatul disperat.

acte deces
Barbatul a primit doar actele privind moartea bebelusului[Sursa foto: captura Jurnalul de buzau]

Adelina spune că a fost la controale medicale pe toate perioada sarcinii. Ultima dată chiar cu o săptămână înainte de a naște. Totul era bine, așa a spus medicul ginecolog, i-a ascultat și inimioara. 

Medicii de la Spitalul din Buzău spun însă că tânăra a fost adusă de la unitatea din Nehoiu cu bebelușul mort în pântec. Mai mult, chiar acesta era diagnosticul cu care a fost adusă pacienta ”făt mort antepartum”, iar medicul de gardă a provocat medicamentos nașterea. 

Galerie foto 
Citește și:

Medici din Ploiești au uitat un pansament în abdomenul unei mame, după naștere! "Aveam frisoane și bufeuri de căldură..."

Chirurgii turci fac minuni pentru femeile care nu pot avea copii: transplantul de uter, la un pas de legalizare!

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

VIDEO | Momentul emoționant în care o mamă își ține în brațe bebelușul născut prematur

VIDEO Imagini emoționante! Un bolnav cu Covid-19 a fost dus pe patul de spital să vadă marea, după două luni de internare: „Este una dintre cele mai frumoase zile”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies