Adelina Pestrițu își caută casă mai mare! Ce secret a împărtășit cu fanii

Adelina Pestrițu le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi soți au împreună o fetiță pe care o iubesc nespus și de care au foarte mare grijă.

Conștientă că și fiica ei s-ar putea plictisi în această perioadă în care nu pot ieși din casă decât în curte, Adelina s-a gândit să-i facă un cadou Zenaidei. 

„Ce voiam să vă întreb este de unde comand și eu o căsuță pentru copii pe care să o montez în curte? Propuneri?”, i-a întrebat Adelina Pestrițu pe fanii de pe Instagram.

fara descriere

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea își căută casă mai mare

Conform unor informatii obtinute in exclusivitate de la apropiatii cuplului Adelina Pestritu - Virgil Steblea, cei doi soți nu cauta numai o casuta de  jucarie pentru Zeny, ci si o casa in toata regula, la curte, unde sa se mute cat de curand.

Citeste si: Adelina Pestrițu nu îl credea în stare de așa ceva. Ce a putut să facă Virgil Șteblea: „Nu credeam vreodată că o să fim în punctul acesta”

În plus, frumoasa vedetă a recunoscut nu doar o dată că ea și soțul ei își mai doresc un copil, acesta fiind unul dintre motivele pentru vor nevoie de o locuință mai mare.

fara descriere

„Copiii sunt un semn divin că Dumnezeu ne iubește. Sunt definiția iubirii și a ceea ce înseamnă, în adevăratul sens, o minune. Dacă aș face o comparație între viața de dinainte de a avea un copil și cea de după, pot spune că am trăit degeaba până să o am pe Zeny”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram în urmă cu ceva timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate