Adem și Dilara trăiesc cel mai fericit moment din viața lor. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din ”Mireasa din Istanbul”

Kanal D va difuza în această seară un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, începând cu ora 20:00.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Okan este fericit și totodată foarte surprins să afle că Ipek a decis să divorțeze de soțul ei. Okan nu știe însă, că Fikri are un “plan de rezervă”.

fara descriere

Ipek și Sureyya se întâlnesc la conacul Boran iar cea din urmă încearcă să “contribuie” la împăcarea cumnatei sale cu Fikret. Ipek însa, are o reacție vehementa la adresa Sureyyei.

fara descriere

Dilara se confruntă cu situații dificile. Femeia se întâlnește “întâmplător” cu Gunes, actuala prietenă a lui Adem iar cea din urmă încearcă să clarifice anumite aspecte legate de relația ei cu fostul soț al Dilarei. Adem, în schimb, este fericit în relația cu Gunes și nimic nu pare să îi tulbure armonia din cuplu.

fara descriere

Situația se precipită semnificativ atunci când Dilara îi cere ajutorul lui Adem, într-o chestiune extrem de delicată. Pentru câteva momente, Adem și Dilara uită de disensiunile dintre ei și se comportă, după mult timp, ca o familie adevarată. Cei doi trăiesc cel mai fericit moment din viața lor. 

Citeste si: Claudia Pătrășcanu aruncă bomba despre relația cu soțul ei: „După atata umilința, abuz emoțional, infidelități…”

Citeste si: Fikret, “bomba cu ceas” a familiei Boran! În această seară, un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Dilara, trădată de cele mai bune prietene. În această seară, în ”Mireasa din Istanbul”, de la ora 20:00, la Kanal D

fara descriere

Nu rata un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, în această seară, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate